ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διοικητικές εξελίξεις στην Καβάλα

Με… πεντάδα θα πορευτεί διοικητικά η Καβάλα τη νέα σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν οι αργοναύτες:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως βρέθηκε λύση για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία από σήμερα ξεκινά τον προγραμματισμό και την οργάνωση της για τη νέα χρονιά. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί και θα ανακοινωθεί η νέα διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ που θα απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ., των παλαιμάχων και εκπροσώπους ομάδας Καβαλιωτών επιχειρηματιών που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα μας.

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και δυναμική, και είμαστε σίγουροι πως και ο κόσμος πρέπει και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα».

Σύμφωνα με το proininews.gr ο Αντώνης Αντωνίου, ο Σωτήρης Δεληκάρης, ο Κρίτων Αθανασίου, ο Άρης Καρύπογλου και ο Αντώνης Κατσαμακίδης είναι η πεντάδα που θα οδηγήσει τον ΑΟΚ, τη νέα χρονιά, στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.  Ο Άρης Καρύπογλου θα είναι και ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής.

Στο νέο διοικητικό σχήμα, θα συμμετέχουν μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και Παλαίμαχοι του ΑΟΚ. Ο Στέλιος Κατρακυλάκης και ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, συνεχίζουν στις θέσεις που ήταν και στην περασμένη σεζόν στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ για τη θέση του προπονητή, βασικός υποψήφιος  είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης.

To Top