ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρέθηκε λύση στον Παναργειακό, φωνάζει παρών ενόψει μπαράζ ανόδου

Μέσα σε αρκετή ένταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/8) η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, ωστόσο βρέθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο έστω και προσωρινή.

Μεγάλη επιθυμία όλων είναι να συμμετάσχει η ομάδα στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική και προς αυτή την κατεύθυνση συστάθηκε το νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο αποτελείται από τα τέσσερα μέλη της επιτροπής που είχαν απομένει, μελών της περσινής διοίκησης και νέων.

Στόχος, λοιπόν, των Μπ.Μπακοπάνο, Κ. Ν.Βαρελά, Δ.Αντωνόπουλο, Χριστόπουλο, Κουτάλη, Κιμουλιάτη, Τασσόπουλο, Ταραντίλη και Κ.Πούλο, είναι να ξεκινήσουν οι ενέργειες ώστε οι «λύκοι» να παρουσιαστούν έτοιμοι, ενώ όπως δήλωσαν εξωδιοικητικά θα βοηθήσουν οι Βαγ.Πιλικίγκος και Πέτρος Μαρλαγκούτσος.

Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη και οι επαφές με ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να επιστρέψουν για λίγες εβδομάδες ώστε να βοηθήσουν τον Παναργειακό, ωστόσο δεν διευκρινίστηκε κατά πόσο αυτό είναι εφικτό εφόσον έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες. Πάντως, προπονητής δεν υπάρχει, κάτι που επίσης πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πηγή: a-sports

To Top