Βρέθηκε σε φυλακή στο Ιράν ο αγνοούμενος Ισπανός φίλαθλος! Mε τα πόδια από τη Μαδρίτη για το Κατάρ

Εντοπίστηκε ο Σαντιάγο Σάντσεθ, ο Ισπανός φίλαθλος ο οποίος είχε ξεκινήσει να πάει από την πατρίδα του με τα πόδια στο Κατάρ και δεν είχε επικοινωνήσει από τις 2 Οκτωβρίου.

Ο ένθερμος οπαδός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας αποφάσισε να κάνει το απίστευτο εγχείρημα έχοντας ήδη κλείσει εισιτήρια για τους αγώνες της φάσης των ομίλων. Έτσι, στις 9 Ιανουαρίου ξεκίνησε επίσημα από τη Μαδρίτη με στόχο να φτάσει στο Κατάρ πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Ωστόσο, από τις 2 Οκτωβρίου δεν είχε επικοινωνήσει με δικούς τους ανθρώπους, ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στο instagram.

Η τελευταία τοποθεσία από την οποία τηλεφώνησε ήταν από ένα χωριό στο Ιράκ που βρίσκεται κοντά στο Pennine,. Ήταν μόλις πέντε χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Ιράν, και σε ένα κοντινό βουνό σχεδίαζε να περάσει τη νύχτα.

Τελικά, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σάντσεθ εντοπίστηκε σε φυλακή στο Ιράν! Όπως έγινε γνωστό συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, μαζί με τον οδηγό του, και από το Σακέζ μεταφέρθηκε στην Τεχεράνη.

To Top