Βρήκαν το… κουμπί του Γιαννιώτα, τον αποσυμφόρησαν και ορίστε τα αποτελέσματα!

Το γκολ του Γιάννη Γιαννιώτα χθες στο ΟΑΚΑ ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο τεχνικό δίδυμο του Άρη βρήκε το… κουμπί του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν πολύ πιο ήρεμος στο παιχνίδι του, είχε πολύ καλύτερη προσέγγιση σε αυτό σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που αποτελεί συνέπεια της παρουσίας των Πασιαλή, Μπουγιουκλή.

Αμφότεροι οι προπονητές του Άρη ξέρουν τον Γιαννιώτα, όταν οι όλοι οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν ότι… υπήρχε ποδοσφαιριστής Γιαννιώτας. Από τη μέρα που ανέλαβαν, είχαν θετική επίδραση πάνω του και χθες στο ΟΑΚΑ μπορεί να μην είδε κανένας τον Γιαννιώτα να εντυπωσιάζει, αλλά είδε έναν παίκτη σαφώς πιο ήρεμο, πιο ώριμο, με πιο σωστή κατανόηση του αγώνα.

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές από την φάση του γκολ. Η φάση είναι στο ’89, ο Άρης χάνει με 1-0, παίζει με 10 παίκτες κι όμως ο Γιαννιώτας κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει, χωρίς περιττές κινήσεις, δείγμα του καθαρού μυαλού που είχε.

Τον βοήθησε να αποφορτιστεί και το γεγονός ότι έμεινε εκτός δράσης για ένα παιχνίδι λόγω της κόκκινης που δέχτηκε με τον ΠΑΟΚ, αλλά τον βασικότερο ρόλο στην – προς το καλύτερο – αλλαγή του έπαιξαν οι δύο προπονητές.

 

To Top