ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βρήκε αυτό που ψάχνει για τα χαφ ο Άρης, ποια είναι η απαραίτητη προϋπόθεση…

Στόχος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Άρη είναι να συνεχίσει την ενίσχυση της ομάδας, όμως οι αποδεσμεύσεις είναι ζητήματα μείζονος σημασίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ενίσχυση του Άρη ξεκίνησε με την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι, όμως τα πλάνα δεν σταματούν, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν σε τουλάχιστον ακόμα δύο μεταγραφές παικτών.

Μπορεί τυπικά η μεταγραφή του 23χρονου Ελληνοαλβανού επιθετικού να μην έχει ολοκληρωθεί, κάτι που θα γίνει την πρώτη μέρα του 2020 όταν και θα ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας παίκτης θεωρείται μέλος του Άρη, έχοντας ξεκινήσει από το Σάββατο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και μετά η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης δεν θα είναι η μοναδική για τους «κιτρινόμαυρους». Μίχαελ Ένινγκ, Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκονται σε διαρκείς επαφές προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το μεταγραφικό πλάνο.

Η απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου θεωρείται βέβαιη για να συμπληρώσει τους Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα, με τον πρώτο μέχρι στιγμής να έχει… τραβήξει μόνος του κουπί στον χώρο του κέντρου και είναι σαφές πως θα χρειαστεί ανάσες.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να μπορέσει ο Άρης να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός δεν υπολογίζεται, έχει ενημερωθεί γι αυτό και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το “διαζύγιο”.

Ο ίδιος θέλει να δοθεί δανεικός και όχι να λύσει την συνεργασία του με τον Άρη, αναγκάζοντας τους “κιτρινόμαυρους” να ψάχνουν σύλλογο για να τον βοηθήσουν ώστε να πει το “ναι” στο “διαζύγιο” όσο γίνεται πιο… αναίμακτα οικονομικά.

Ο στόχος για την μεσαία γραμμή του Άρη φαίνεται να έχει βρεθεί από τον Άγγελο Χαριστέα, στο εξωτερικό, όπως και οι εναλλακτικές επιλογές αν δεν προχωρήσει μαζί του, ωστόσο, πολύ δύσκολα να υπάρξει συνέχεια αν οι “κιτρινόμαυροι” δεν απαλλαγούν οριστικά από το συμβόλαιο του Ντουάρτε.

To Top