ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βρήκε δίχτυα για ενδέκατο συνεχόμενο ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Εύκολα ή δύσκολα ο φετινός Άρης σκοράρει συνεχώς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, μέρος των επιθετικών του αρετών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Για 10ο ματς στο Πρωτάθλημα την φετινή αγωνιστική περίοδο, οι κιτρινόμαυροι βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αυξάνοντας το σερί τους στα 11 ματς, αν συμπεριληφθεί και το περσινό ματς με την Ξάνθη στην αυλαία της χρονιάς.

Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο Αρης στο Πρωτάθλημα, ήταν κόντρα στον Ατρόμητο στις 14 Απριλίου, στην ήττα με 2-0 από την ομάδα του Περιστερίου.

Τα περισσότερα γκολ που έχουν πετύχει οι “κιτρινόμαυροι” από εκείνη την ήττα εντός έδρας, ήταν κόντρα σε Ξάνθη (7-2), Παναθηναϊκό (4-0), Βόλο (4-0) και ΠΑΟΚ (4-2). Συνολικά σκόραραν 29 φορές…

Εκτός του Πρωταθλήματος, υπήρχαν και δύο ευρωπαϊκά ματς εντός έδρας. Το πρώτο με την ΑΕ Λεμεσού ο Άρης έμεινε στο… μηδέν (0-0), για πρώτη και μοναδική φορά φέτος στην σεζόν, ενώ απέναντι στην Μόλντε πέτυχε τρία τέρματα (3-1). Στο μοναδικό ματς Κυπέλλου εντός έδρας φέτος, ο Άρης πέτυχε δύο γκολ εις βάρος της Ξάνθης (2-1).

To Top