Βρήκε λύσεις και πάλι από την… άμυνα και τα στημένα

Όπως και στο Κιλκίς έτσι και χθες ότι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί του Άρη το κατάφερε ένας κεντρικός αμυντικός και μάλιστα ο… ίδιος.

Ο Βάσκο Φερνάντες έδωσε για δεύτερη σερί αγωνιστική την λύση στην “αφλογιστία” της επίθεσης του Άρη μέχρι το 60΄ με μία ακόμη επιτυχημένη προώθηση του στην αντίπαλη περιοχή.

Το πρόβλημα που εντοπίστηκε στο πρώτο ημίχρονο αναφορικά με την κακή επιθετική λειτουργία του Άρη είχε να κάνει κυρίως με την μικρή συμμετοχή των χαφ στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Άρης έψαξε το γκολ κυρίως από τις πτέρυγες, όμως δεν μπόρεσε να πατήσει όσες φορές θα ήθελε και με τις προϋποθέσεις που θα ήθελε στην αντίπαλη περιοχή.

Η λύση, ωστόσο, δόθηκε από τις στημένες φάσεις Τόσο το γκολ του Φερνάντες στο 60′ (1-0) όσο και αυτό του Καπνίδη στο 66΄(2-0) προήλθαν από δύο κόρνερ που χτυπήθηκαν από

Οι “κίτρινοι” έχουν αποδείξει ότι είναι καλοί στον αέρα, όμως φάσεις όπως το τρίτο γκολ με την συνεργασία Καπνίδη-Πόι είναι αυτές που κάνουν την διαφορά.

Κι αυτό γιατί αποτελούν δείγματα της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του Άρη, που μπορούν με αυτό τον τρόπο να διασπάσουν κάθε άμυνα και να μην περιμένουν κάποια στημένη φάση για να απειλήσουν, καθώς και προβλέψιμοι γίνονται και εύκολα αντιμετωπίσιμοι από τους αντίπαλους αμυντικούς.

To Top