Βρήκε… στέγη ο Ντε Βισέντι

Στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει, εκτός απροόπτου, την καριέρα του ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Μόνο οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να «κλείσει» ο Αργεντινός.

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο κυπριακός σύλλογος γνωστοποίησε πως ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και πλέον απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί το «deal».

Την εξέλιξη επιβεβαιώνει και η πλευρά των ερυθρόλευκων, που γνωστοποιεί ότι ο παίκτης θα αγωνιστεί στους γαλαζοκίτρινους ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήν συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti.

Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, θα ενεργοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων που είναι προγραμματισμένες για αύριο».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
 «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ».

Εκτός από τον Ντε Βινσέντι, η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνεχίζει να «τσεκάρει» την ελληνική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Σωκράτη Φυτανίδη του Ατρόμητου να παίρνει σειρά. Ωστόσο, η περίπτωση του Έλληνα σέντερ μπακ είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού φαίνεται πως υπάρχουν δυσκολίες στις επαφές των δύο ομάδων ως προς το οικονομικό.

To Top