ΜΠΑΣΚΕΤ

Βρήκε τη χαμένη του αγωνιστική ταυτότητα σε άμυνα και επίθεση

Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για τον Άρη κόντρα στο Λαύριο. Οι κιτρινόμαυροι βρήκαν την χαμένη τους αγωνιστική ταυτότητα και κατέκτησαν τη νίκη, μέσα από την αμυντική τους λειτουργία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. 

Το επιμέρους σκορ 24-9 στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα και το συνολικό 46-22 του δευτέρου ημιχρόνου μιλούν από μόνα τους για την διάθεση των παικτών του Γιάννη Καστρίτη στην πίσω πλευρά του γηπέδου.

Παράλληλα με την άμυνα, όμως, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη στο χθεσινό παιχνίδι και σε αντίθεση, με ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες βδομάδες ήταν εύστοχοι από την περιφέρεια και είχαν σωστές επιλογές. Τελείωσαν τον αγώνα με 21/36 δίποντα (58%) και 12/33 τρίποντα (36%).

Ακόμη κυριάρχησαν στις μάχες μέσα από τη ρακέτα, παίρνοντας 43 ριμπάουντ, τα 17 εκ των οποίων επιθετικά και 17 περισσότερα από τους φιλοξενούμενους. Είχαν 18 ασίστ έναντι 13 λαθών, καθώς και 10 κλεψίματα και γενικότερα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στο δεύτερο μέρος στην ομάδα της Λαυρεωτικής.

To Top