Βρήκε τον τρόπο ο Αστέρας

Τη δεύτερη νίκη του στη Σούπερ Λίγκα αλλά και στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Καλλονή, επικρατώντας με σκορ 2-0 στο παιχνίδι που άνοιγε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής. 

Οι Αρκάδες μπορεί να τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης, που αγωνιζόταν από το 25΄ (λόγω αποβολής του Αναστασιάδη) με δέκα παίκτες, όμως χάρη στο γκολ του Ντε Μπλάσις στο 69’ βρήκαν τον δρόμο προς την εστία του εξαιρετικού Σιδεράκη. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Αστέρα, που βρήκε χώρους στην αντεπίθεση και «έγραψε» το τελικό 2-0 με τον Καράσκο (90+1′) να σκοράρει έπειτα από αντεπίθεση.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ζησόπουλος (59’ Καράσκο), Γκοϊάν, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Γκρατσίνι (66’ Κάφα), Ναβάρο (80’ Εντό)

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Μαρσέλο, Φαρία (30’ Γκάσιτς), Χουανλού (79’ Σιλιγαρδάκης), Μανούσος (75’ Περόνε), Λεοζίνιο, Καζάκης

To Top