ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βρήκε το γκολ, πήρε ψυχολογία, αλλά…

Ο Άγγελος Χαντί ήρθε τον Ιανουάριο ως ένας από τους παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, βοηθώντας τα μέγιστα για την άνοδο, όντας αποφασισμένος και ο ίδιος να δείξει πράγματα στο γήπεδο. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Δημήτρης Σπανός του έδωσε φανέλα βασικού με το καλημέρα, ο έμπειρος μέσος προσπάθησε να δείξει πράγματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά δεν έφτασε στα επίπεδα αυτά που και ο ίδιος επιθυμούσε και η ομάδα.

Μετά από ένα διάστημα στον πάγκο, “επέστρεψε” με γκολ ως αλλαγή κόντρα στον Εργοτέλη. Βρήκε το γκολ, πήρε ψυχολογία, αλλά η κλήση του στην Εθνική Ιορδανίας είναι σε ένα περίεργο τάιμινγκ, δημιουργώντας το απόλυτο κοντράστ.

Ο λόγος χωρίς τον Άγγελο Χαντί θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα ο Άρης. Ο διεθνής με την Εθνική Ιορδανίας μέσος των «κιτρινόμαυρων», θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του από την Παρασκευή κι έπειτα.

Ο Δημήτρης Σπανός θα τον στερηθεί στα ματς με την Παναχαϊκή και τον Κισσαμικό, ενώ θα επιστρέψει λίγες μέρες, πριν τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την κλήση του δήλωσε πως: “Φεύγω την Πέμπτη και δεν θα είμαι με την Παναχαϊκή και τον Κισσαμικό. Είναι προκριματικά για το ασιατικό κύπελλο στις 27 του μηνός. Θα ενημερώνομαι για τον Άρη και θα μαθαίνω τι κάνουμε. Δεν έχω να πω κάτι στους συμπαίκτες μου ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν” ενώ για την δική του παρουσία και το κοντράστ είπε: “Αυτή είναι δουλειά του προπονητή να αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, αλλά πολλοί πρέπει να σκεφτούν ότι δεν είναι εύκολο να μπεις στο κλίμα όταν έρχεσαι Γενάρη στην ομάδα και είναι διαφορετική η νοοτροπία του παιχνιδιού του Άρη από εκεί που έπαιζα εγώ  στον ΟΦΗ”.

To Top