Βρήκε το… κουμπί του Αγκάνθο!

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς για την παρουσία του Νταβίντ Αγκάνθο. Δεν είναι μόνο το γκολ του Ισπανού, με το οποίο “άνοιξε” φέτος… λογαριασμό στη Νέα Σμύρνη, αλλά κυρίως για τη συμπεριφορά του στις προπονήσεις.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Είναι φανερό ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει βρει το… κουμπί του Αγκάνθο βλέποντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο του σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Αγκάνθο έχει… ηρεμήσει, είναι συνεπής σε όλες τις προπονήσεις, ενώ ακόμα και όταν ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, πάντα πηγαίνει στα αποδυτήρια και συνομιλεί με τους συμπαίκτες του, όπως έγινε και την περασμένη Παρασκευή.

Ο Μιλίνκοβιτς έχει αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι για την ομάδα του η παρουσία του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας και έχει συνέχεια από… κοντά τον Αγκάνθο. Οι δυο τους έχουν καθημερινά τετ α τετ.

Όπως γράφει σήμερα το Goal: “Ακόμα ένα χαρακτηριστικό γεγονός είναι ότι ο Αγκάνθο δεν το παίζει «βεντέτα» στα αποδυτήρια, ενώ πάντα μιλώντας στους συμπαίκτες του αναφέρει ότι όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουν για να βοηθήσουν τον Αρη να πετύχει τους στόχους του. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τα συγγενικά του πρόσωπα στην πατρίδα του, προκειμένου να ενημερώνεται για την κατάσταση της μητέρας του, η οποία ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας”.

To Top