Βρίσκει ρυθμό ξανά ο Άρης, focus στον Αστέρα και στόχος η τέταρτη σερί νίκη

Μέσα από τα επιτυχημένα αποτελέσματα ο Άρης βρίσκει ξανά ρυθμό και στοχεύει πλέον στο επόμενο ματς, που είναι αυτό του Σαββάτου στην Τρίπολη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο στις 17.15 τον Αστέρα σε μια σειρά αγώνων με την συγκεκριμένη ομάδα, καθώς αποτελεί και τον αντίπαλο του Άρη στο Κύπελλο. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου έπαιξε με τον Αστέρα πριν μια βδομάδα (2-0 για το Κύπελλο), παίζει ξανά σε τρεις μέρες για το πρωτάθλημα και ξανά στο ίδιο γήπεδο σε μια εβδομάδα (04/02) θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν. Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου θα ξεκινήσει από σήμερα, με τους «κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και στις δύο διοργανώσεις και στην τρίτη σερί στη Super League μετά τις νίκες κόντρα και σε ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Άκη Μάντζιο αποτελεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς στο 19ο λεπτό και σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

To Top