Βραβεύθηκε ο Βεζένκοφ και δήλωσε: “Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, περιμένω τι προτάσεις θα υπάρξουν…”

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρέλαβε το βραβείο “Ράτσο Κόλεφ” για την άναδειξή του σε κορυφαίο παίκτη κάτω των 21 ετών στη Βουλγαρία και έκανε δηλώσεις για το μέλλον του και τον Άρη!

Στις ερωτήσεις που δέχθηκε στην διάρκεια της εκδήλωσης για την βράβευσή του δεν θα μπορούσε να μην δεν αναφερθεί στο μέλλον του. “Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Περιμένω να δω τι προτάσεις θα υπάρξουν το καλοκαίρι. Είναι μακρύς ο δρόμος. Όπως και να έχει θα συζητήσω με τους δικούς μου και θα αποφασίσω. Θέλω να παίξω. Αυτή τη στιγμή οι μεγάλες ομάδες ή τα μεγάλα συμβόλαια δεν είναι προτεραιότητα για μένα. Θέλω να συναγωνιστώ και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πολλοί σκάουτς ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν αγώνες, αλλά δεν τους επιτρέπεται να επικοινωνήσουν μαζί μου. Προσπαθούσα να δείξω το καλύτερό μου πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι, είτε βρίσκονταν εκεί, είτε όχι. Όταν θα έρθει η σειρά του ΝΒΑ σε ένα ή δύο χρόνια θα δούμε…”.

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε είπε ότι “πήγε πολύ καλά. Φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε όσο καλά θα μπορούσαμε να πάμε. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που επέλεξα πέρσι το καλοκαίρι ήταν σωστό. Ο Άρης με βοήθησε πολύ να αναπτυχθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος”.

Για τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του είπε: “Δεν με επηρεάζει. Όπως μου έχουν διδάξει ο πατέρας και η μητέρα μου, προσπαθώ να παίζω και να προπονούμαι συγκεντρωμένος, ώστε να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό για να δουλεύω ακόμα περισσότερο”.

To Top