ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραβεύσεις και κοπή πίτας στον ετήσιο χορό του «κιτρινόμαυρου» τζούντο

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση, το τμήμα τζούντο του Α.Σ. Άρης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Περισσότερα από 100 άτομα, αθλητές, γονείς, προπονητές και εκπρόσωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη βρέθηκαν το Σάββατο (27/2) στο Sports Café του «Κλεάνθης Βικελίδης» σε μία όμορφη εκδήλωση του τμήματος τζούντο.

Ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ, Νίκος Μαλλιαρόπουλος, με μία λεπτομερή παρουσίαση έκανε αναδρομή στην ιστορία του τμήματος από το 2001, οπότε και ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα. Ο απολογισμός είναι κάτι περισσότερο από θετικός, αφού ο Α.Σ. Άρης διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα τζούντο σε όλη τη χώρα τόσο σε αριθμό αθλητών όσο και σε διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος, Αθανάσιος Παπανικολάου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαιρετική πορεία του τμήματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν αθλητές με εξαιρετικές επιδόσεις εντός του 2015. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο Θεόκλητος Παπαχρήστος για τις εξαιρετικές του διακρίσεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα ατόμων με μειωμένη όραση. Ο αθλητής έχει λάβει ήδη την πρόκριση για τους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι στην κατηγορία -100kg.

Επιπλέον, το βραβείο του παρέλαβε και ο Περικλής Ψαλίδας, ο οποίος έχει διακριθεί σε παγκόσμια πρωταθλήματα ενόπλων δυνάμεων αλλά και στην Ολυμπιάδα ενόπλων δυνάμεων (CISM), που έγινε το 2015 στην Κορέα.

Επίσης, βραβεύτηκε ο Γιώργος Μαλλιαρόπουλος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο το 2015 τόσο στην κατηγορία Νέων όσο και στην κατηγορία Ανδρών.

Βραβείο έλαβε και ο Ελευθέριος Παναγιώτου καθώς στην πρώτη χρονιά που συμμετείχε στην κατηγορία Νέων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία αυτή και την τρίτη στην κατηγορία Ανδρών.

Τέλος, βραβεύτηκε ο Αθανάσιος Μυλωνέλης, ο οποίος έλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Παίδων Α’ και την τρίτη θέση στη Βαλκανιάδα στην ίδια κατηγορία και έγινε ο πρώτος βαλκανιονίκης του τμήματος σε αυτή την κατηγορία.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του τμήματος βράβευσαν και ανθρώπους που έχουν στηρίξει με διάφορους τρόπους το τμήμα όπως οι Δημοσθένης Τολίδης, Τσιμπικάκης Βασίλειος, Γιώργος Τσαβίδης, Κωνσταντίνος Σούλης, Γιώργος Μπουντούρης και Θεμιστοκλής Νικολαΐδης.

Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε ο αθλητής Μιχαήλ Αλεξίου, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία Παίδων Β’.

  • Από την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook.
To Top