Βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη (photos)

Στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής της ΕΠΣ Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (9/2) στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη.

Αφορμή στάθηκε η κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών για την περίοδο 2013-2014 και η επάνοδό της στην Α΄ Εθνική Γυναικών 2014-2015.

Στην εκδήλωση, λοιπόν, έδωσε το παρών σύσσωμη η γυναικεία ομάδα του Άρη, ενώ το βραβείο παρέλαβε η αρχηγός της ομάδας, Ρία Κολλήγα. Επίσης, παρούσες ήταν οι Δούκισσα Σαμιωτάκη, Νένα Τερζοπούλου, Μιχαέλα Παράσχου, Χρύσα Βαμπούλα, Κυριακή Μαυροπούλου, Αγγελική Κεχαγιά, Χριστίνα Χυτούδη, Άννα Κηπουρού, Στεφανία Πασπάλη, Ευαγγελία Μαντατζή, Ευλαμπία Χουτουριάδου, Χαρά Νεοφύτου, Ελένη Βουτσά, Ραφαέλα Ψάλτη, Κατερίνα Βατού, Ευαγγελία Σύραλη, Αναστασία Μίχου, Ιωάννα Καλογεροπούλου και Άρτεμις Καρασίμου, αλλά και ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Κώστας Φιλιππίδης.

* Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook, όπου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

To Top