ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βραδέλης (Μάνατζερ Βουό και Χαντί): “Κίνητρο το Χαριλάου και ο κόσμος του Άρη”

Ο μάνατζερ του Πάτρικ Βουό και του Άγγελου Χαντί Στέλιος Βραδέλης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στην προφορική συμφωνία που έγινε ανάμεσα στον Άρη και στους δύο παίκτες.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε:

Υπάρχει μια συμφωνία, έγινε και μια συνάντηση εχθές με τον πρόεδρο και μια πρώτη συμφωνία με τον Χαντί, απομένει τώρα να υλοποιηθεί σε όλα της τα σκέλη.

Με τον Άγγελο υπήρξε και κατ’ ιδίαν  μια συνάντηση,  άρα το συγκεκριμένο θέμα λογικά θα ολοκληρωθεί.

Για τον Βουό υπάρχει εκκρεμότητα με την Λαμία, έχει ζητήσει μετά την Κυριακή να ασχοληθεί με το θέμα, γιατί υπάρχει ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για το αν είναι τυπικό το θέμα της λύσης συμβολαίου του Πάτρικ Βουό:

Κάποια εμπόδια που είχαν μπει ξεπεράστηκαν, είμαστε σε έναν καλό δρόμο, με το δεδομένο ότι πιέζει ο χρόνος γιατί την τέταρτη ολοκληρώνονται οι μετάγραφες και πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές.

Οφειλές δεν υπάρχουν, είναι ένα τακτοποιημένο σωματείο η Λαμία, από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό έγινε μια επιλογή και δεν έπαιξε στον αγώνα κυπέλου για την πιθανή μετακίνηση του οπότε ήταν και λίγο προφύλαξης.

Η κάθε ομάδα θέλει να βρει κάποια δίδυμα η αγορά του Γενάρη είναι μια περίεργη αγορά γιατί δεν μπορείς να βρεις διαθέσιμους καλούς παίκτες, γίνονται πολλές επιλογές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είναι λίγο οι χρόνοι που δεν επιτρέπουν ούτε τις δοκιμές των παικτών ούτε τα προπονητικά επιτελεία να δουν έναν παίκτη, ενώ το καλοκαίρι έχεις την δυνατότητα, υπάρχει χρόνος να δω τους παίκτες αναλυτικά.

Τον Γενάρη ύφισται να πηγαίνεις στις λύσεις που γνωρίζεις κατά προτεραιότητα ο Σόουζα είχε έρθει πέρσι Γενάρη που ήταν ένα παίκτης που δεν έπαιζε για ένα εξάμηνο, αλλά αποδείχτηκε πολύ κάλος, από την άλλη είχες παίκτες που ήξερες και δεν σου βγήκε αυτό που έψαχνες. Προτείνω λύσεις που να τις ξέρω.

Είναι δυο θέσεις που  ψάχνει η ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είναι στην αποστολή με την ΑΕΚ γιατί ήταν  εχθές στην φουλ προπόνηση, είναι μια υπόθεση που όσο δεν κλείνει, ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με την ομάδα και υπάρχει αγωνιστική δράση, ανήκει στην Λαμία αν δεν γίνει κάποια λύση συνεργασίας

Υπάρχουν επαφές και είναι σε καλό δρόμο μεταξύ τους. Φέτος το Χαριλάου είναι κίνητρο για πολλούς παίκτες να δείξουν στον κόσμο του Άρη, γιατί είναι απαιτητικός λαός και ξέρει ποδόσφαιρο.

Για το αν είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν στον Βουό να αγωνιστεί στον Άρη:

Ναι, το προηγούμενο καλοκαίρι είχε προταθεί στον Άρη, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του παίκτη προτιμήθηκε κάποιο άλλο σχήμα επιθετικό και δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία του τότε προπονητή.

Για την προφορική συμφωνία των παικτών και πόσο είναι :

Έχουν προφορική συμφωνία για 6 μήνες με όψιον ανανέωσης, με την προϋπόθεση ανέβει ο Άρης στην Σούπερ Λίγκα.

Ελπίζω την Δευτέρα να έχουν τελειώσει οι υποθέσεις με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

To Top