Βραδιά αρνητικών ρεκόρ στο Παλέ…

Βραδιά αρνητικών ρεκόρ ήταν η χθεσινή για τον Άρη, που δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό σε κανένα σημείο του αγώνα μετά το πρώτο πεντάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 12-7.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΕΣΑΚΕ:

– Οι 56 πόντοι που σημείωσε σήμερα ο Αρης, είναι η χειρότερη φετινή επίδοση του. Η προηγούμενη ήταν αυτή των 60 πόντων που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα ενώ το αντίστοιχο αρνητικό ρεκόρ στα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη, ήταν οι 62 πόντοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

– Οι “κίτρινοι” ισοφάρισαν και το αρνητικό ρεκόρ τους στα επιθετικά ριμπάουντ ανανεώνοντας μόλις τρεις επιθέσεις τους, κάτι που είχαν κάνει και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

– Ακόμη ισοφάρισαν τη χειρότερη επιθετική επίδοση τους ως προς τα παιχνίδια της “Nick Galis Hall” με τους 9 πόντους της δεύτερης περιόδου, όσους είχαν σημειώσει και στην πρώτη του αγώνα με τον Κολοσσό.

– Στατιστικά, αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη που είχε 50 βαθμούς στο συνολικό ranking. Η χειρότερη επίδοση της στο σύστημα αξιολόγησης του πρωταθλήματος, ήταν οι 55 του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο ενώ εντός έδρας είχε 60 κόντρα στον Κολοσσό.

To Top