ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραδιά ντροπής, Άρης χωρίς αρχή, μέση και τέλος και νέα ήττα (1-0)!

Άρης χωρίς αρχή, μέση και τέλος γνώρισε την ήττα 1-0 και από τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League με σκόρερ τον Καρλίτος στο 38′.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έδειξαν ότι μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ αφού παρά τις αλλαγές δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάση σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν η χειρότερη εμφάνιση του Άρη, που τον βυθίζει σε αγωνιστική κρίση με το ξημέρωμα του πρωταθλήματος, μετρώντας τρεις ήττες σερί σε Ευρώπη και Ελλάδα.

ΜΕ ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Μια επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα του Άρη. Ο Χουτεσιώτης παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια αφού ο Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Στην άμυνα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Φεράρι. Τζούρασεκ, Νταρίντα και Ρουπ η τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην γραμμή κρούσης δεξιά επιλέχθηκε ο Κάρλσον αριστερά ο Μενέντες ως αντικαταστάτης του Πάλμα και στην κορυφή ο Μορόν.

ΚΑΤΟΧΗ Ο ΑΡΗΣ, ΓΚΟΛ Η ΛΑΜΙΑ

Ο Άρης είχε κατοχή μπάλας 65% στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως δημιουργία όταν έφτανε έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι κιτρινόμαυροι είχαν δύο καλές στιγμές για γκολ με τους Μενέντες και Κάρλσον.

Στο 14′ ο Άρης έχασε τρομερή ευκαιρία στην αντεπίθεση! Ο Κάρλσον έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Μενέντες, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κοσέλεφ αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από πλάγια θέση!

Στο 32′ ήταν σειρά του Κάρλσον να χάσει ευκαιρία. Από κοντινή πλάγια θέση μετά από γέμισμα του Φεράρι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Σαραμαντά σωτήρια να βάζει το σώμα του και η μπάλα να κοντράρει πάνω του με τον Κοσέλεφ εξουδετερωμένο!

Στην αντίπερα όχθη η Λαμία είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 11′.  Πίεσε ψηλά, δυσκόλεψε την άμυνα του Άρη, πήρε την κατοχή και ο Χουτεσιώτης έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μαρτίνεθ!

Στο 38 μετά από προσπάθεια του Τσιλούλη, ο Καρλίτος με τον Σλίβκα άλλαξαν πάσες και ο Ισπανός φορ μέσα από την περιοχή με πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-0 της Λαμίας. Στην αμέσως προηγούμενη φάση ο παίκτης της Λαμίας είχε σκοράρει και πάλι όμως ήταν σε αντικανονική θέση και το γκολ δεν μέτρησε.

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο κι έχοντας το βάρος του 1-0, ο Άρης δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασική φάση στο παιχνίδι. Καμία αξιόλογη συνεργασία, κανένας αυτοματισμός όταν η μπάλα βρισκόταν έξω από την περιοχή απέναντι στη Λαμία που προσπαθούσε να προστατεύσει το προβάδισμα, ενώ είχε και δοκάρι στο 58′ με τον Τσιλούλη και στο 60 με τον Σιμόν το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Χουτεσιώτης.

 

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμον, Τζανετόπουλος, Πολαβετς, Στάνκο (76′ Τζανδάρης), Νούνιεζ (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα, Μαρτίνες (61΄Τόσιτς), Καρλίτος (76′ Λόνγκο) , Τσιλούλης (61′ Ακούνια)

ΑΡΗΣ (Τερζής): : Χουτεσιώτης, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (74′ Οντουμπάτζιο), Νταρίντα (83′ Σαμόρα), Τζούρασεκ (46′ Ντουκουρέ), Ρουπ (74′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον, Μενέντες (83′ Λάζαρος), Μορόν

Διαιτητής: Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Αδριανός (Αχαΐας) – VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

To Top