ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βραδιά ρεκόρ για τον Άρη στο Nick Galis Hall

Τα 16 επιθετικά του ριμπάουντ του Άρη αποτελούν ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης της πρεμιέρας αφού τόσα είχε χθες ο Προμηθέας στο Λαύριο. Το +12 όμως έναντι του Παναθηναϊκού (16-4) είναι με διαφορά ο καλύτερος συντελεστής. Οι «κίτρινοι» είχαν και στην περσινή σεζόν κορυφαία επίδοση τους τα 16 επιθετικά ριμπάουντ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

*Από αυτά τα 16 επιθετικά ριμπάουντ ο Άρης πήρε 18 πόντους που είναι η καλύτερη επίδοση ως τώρα αφού 16 είχε χθες ο Ιωνικός ενώ κορυφαία επίδοση είναι και το +11 του συντελεστή πόντων από δεύτερες επιθέσεις, αφού ο Παναθηναϊκός είχε επτά.

*Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη σημείωσε την πρώτη φετινή, διψήφια επίδοση κλεψιμάτων έχοντας 11.

*Ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν σημείωσε το 5ο double-double της πρεμιέρας με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Παράλληλα σημείωσε την κορυφαία επίδοση εύστοχων διπόντων έχοντας εννιά (9/13) και ξεπερνώντας εκείνη των οχτώ που είχαν χθες ο Φλαγκ του Λαυρίου Megabolt και ο Χαντς του ΠΑΟΚ mateco.

Ο Αμερικανός του Άρη είχε 24 ranking και ισοφάρισε την επίδοση που είχαν χθες ο Σάβιον Φλαγκ και ο Τζέιλεν Χαντς.

*Ο Τζος Χάγκινς μοίρασε οχτώ ασίστ και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση των πρώτων αγώνων της πρεμιέρας, αφού την ίδια είχαν στην πρεμιέρα ο Κόουλ του Λαυρίου Megabolt και ο Μάντζαρης του Ιωνικού.

*Ο Ίσμαελ Σανόκο σημείωσε την τρίτη επίδοση 5+ ριμπάουντ χωρίς να καταγραφεί λάθος στη στατιστική του. Είχε πέντε ενώ στους χθεσινούς αγώνες ο Σάβιον Φλαγκ είχε 12 και ο Νέιτ Ρένφρο επτά αμφότεροι χωρίς λάθ

To Top