ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραζιλία, η Αργεντινή… ξανάρχεται! (video)

Ένα πρώτο μήνυμα στη Βραζιλία -αλλά και όλους τους άλλους αντιπάλους της- ότι επιστρέφει, έστειλε η Αργεντινή. Με τον Σαμπάολι πρώτη φορά στον πάγκο, επικράτησε 1-0 σε φιλικό της (ελλιπούς) «σελεσάο».

Ήταν απλά ένα φιλικό. Δεν διακυβευόταν τίποτα. Για την Αργεντινή όμως είχε σημασία.

Όχι μονάχα επειδή απέναντι θα ήταν η Βραζιλία. Αλλά γιατί ήθελε να στείλει ένα πρώτο μήνυμα σε εκείνη, αλλά και όλους τους άλλους αντιπάλους της, ότι μπορεί να αντεπιτεθεί.

Με τον Χόρχε Σαμπάολι λοιπόν να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της και έχοντας βασικό τον Μέσι, η «αλμπισελέστε» επικράτησε 1-0 της αιώνιας αντιπάλους στο παιχνίδι που έγινε στη Μελβούρνη.

Μια κοντινή προβολή του Μερκάδο λίγο πριν το ημίχρονο (και αφού νωρίτερα ο Εβέρτον είχε κάνει ασταθή απόκρουση σε κεφαλιά του Οταμέντι) ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη γοήτρου στους Αργεντινούς.

Γιατί η ελλιπής «σελεσάο» (χωρίς Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες και Μαρσέλο) δεν κατάφερε ποτέ να απαντήσει. Ούτε καν στην αδιανόητη ευκαιρία του 62’, όταν Ζεσούς πλάσαρε (έχοντας ξεπεράσει τον Ρομέρο) στο δοκάρι και ο Γουίλιαν έκανε το ίδιο (!) στην επαναφορά.

Κάπως έτσι η Αργεντινή πήρε μια μικρή ρεβάνς για την τριάρα που δέχθηκε τον περασμένο Νοέμβρη και πήρε ψυχολογία για την αντεπίθεση που ευελπιστεί να κάνει στα προκριματικά του Μουντιάλ

https://youtu.be/10fn7m_T4I0

 

To Top