Βραζιλία: Ο Ζιντάν ανάμεσα στους υποψήφιους για διάδοχος του Τίτε

Αποφασισμένη να κλείσει πρωτοκλασάτο όνομα για τον πάγκο της εθνικής είναι η ομοσπονδία της Βραζιλίας, αφού εκτός από τον Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ψηλά στη λίστα της και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το «σαφάρι» για τον νέο προπονητή της εθνικής Βραζιλίας συνεχίζεται και μαζί του η ονοματολογία από το κορυφαίο επίπεδο. Μετά τη φερόμενη άρνηση του Κάρλο Αντσελότι και τη στροφή προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, οι άνθρωποι της βραζιλιανικής ομοσπονδίας δεν μένουν εκεί και ρίχνουν το βλέμμα τους και στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη λίστα τους σύμφωνα με την «Equipe».

Η ομοσπονδία της Σελεσάο στοχεύει σε μεγάλο όνομα που ιδανικά βρίσκεται χωρίς ομάδα αυτή την περίοδο και ο Γάλλος legend κουμπώνει απόλυτα σε αυτά τα θέλω, καθώς παραμένει ανενεργός μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021.

Υπό αυτή τη λογική, υποψήφιοι είναι και οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Τόμας Τούχελ και Ράφα Μπενίτεθ, αλλά το όνομα του τρεις φορές νικητή του Champions League και άλλοτε πρωταθλητή Κόσμου ως παίκτη, παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους κόλπους της CBF.

Ο Ζιντάν μέχρι πρότινος συνδεόταν στενά με την εθνική Γαλλίας ως ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος, όμως, φέρεται πως είναι κοντά στην ανανέωση με τους Μπλε τουλάχιστον ως το Euro 2024.

To Top