«Βραζιλιάνες χορεύτριες λήστεψαν τους Ισπανούς»

Μια πολύ πικάντικη πλευρά φαίνεται πως έχει η ληστεία που έγινε στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ισπανίας την περασμένη Τρίτη (18/6), σύμφωνα με την ιστοσελίδα globesporte.

Οι παίκτες του Βιθέλντε Ντελ Μπόσκε μετά την νίκη επί της Ουρουγουάης φέρεται να κάλεσαν στο ξενοδοχείο τους πέντε Βραζιλιάνες χορεύτριες για να στήσουν το δικό τους… παρτάκι, οι οποίες τελικά τους έκλεψαν!

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Μέσο, οι διεθνείς μαζί με τις χορεύτριες αφού ήπιαν αρκετά αποφάσισαν να παίξουν στριπ-πόκερ. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη και μετά από μια καυτή νύχτα σεξ, οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές ξύπνησαν και είδαν ότι οι χορεύτριες τους είχαν ληστέψει!

Η ισπανική ομοσπονδία έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και ότι αυτά τα δημοσιεύματα αμαυρώνουν το καλό όνομα της Εθνικής Ισπανίας.

«Η ισπανική ομοσπονδία αρνείται κατηγορηματικά όλα αυτά που λέγεται ότι συνέβησαν από μέσο της Βραζιλίας. Αυτό αμαυρώνει το καλό όνομα της Εθνικής Ισπανίας και την τιμή και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών», ήταν η τοποθέτηση της ομοσπονδίας.

To Top