ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα στο αεροπλάνο που συνετρίβη στην Κολομβία (photos)

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι κολομβιανές αρχές καθώς συνετρίβη αεροπλάνο, με 72 επιβαίνοντες, που κατευθυνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της Μεντεγίν. Για την ακρίβεια γίνεται λόγος για ανώμαλη προσγείωση υπό πολύ κακές συνθήκες και σε δύσκολα προσβάσιμη περιοχή.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από τη Βολιβία και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένας θάνατος, αν και φαντάζει θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το τσάρτερ μετέφερε μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου Σαπεκοένσε από τη Βραζιλία, η οποία έχει προγραμματιστεί να παίξει στον τελικό του Copa Sudamerica εναντίον Ατλέτικο Νασιονάλ αύριο στο Μεντεγίν.

Εκείνο που αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι ότι υπάρχουν τραυματίες, που μεταφέρονται αυτή την ώρα σε νοσοκομεία με τις πρώτες πληροφορίες. Δέκα επιβαίνοντες έχουν διασωθεί, ανάμεσά τους δυο παίκτες (οι Άλαν Ρούσελ και Ντανίλο) ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάποιος νεκρός.

Για την ώρα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν 72 άτομα. Κάποιοι εκτιμούν πως η συντριβή έγινε λόγω εξάντλησης καυσίμων ή ηλεκτρονικής βλάβης.

inner

Προβολή εικόνας στο Twitter
To Top