ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποφυλακίστηκε για φόνο (!) και υπέγραψε σε ομάδα

Ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, Μπρούνο Φερνάντες, αφού εκτέλεσε την ποινή φυλάκισης για το φόνο της συντρόφου του, επέστρεψε στις προπονήσεις με ομάδα της χώρας του!

Πριν από επτά χρόνια και συγκεκριμένα το 2010, ένα περιστατικό είχε συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βραζιλίας. Τον Αύγουστο του 2010, ο Μπρούνο Φερνάντεζ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Φλαμένγκο, κατηγορήθηκε ότι είχε σκοτώσει τη σύντροφό του, Ελίζα Σαμούντιο.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες, ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε τα φρικτά πράγματα που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος σε συνεργασία με πέντε συμπατριώτες του. Ποια είναι αυτά; Ο Φερνάντεζ όχι μόνο είχε διατάξει τον φόνο της συντρόφου του με την οποία είχαν αποκτήσει και ένα παιδί, αλλά στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη της, το σώμα της δόθηκε ως…τροφή σε δύο σκυλιά!

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο 32χρονος πλέον Μπρούνο αποφυλακίστηκε μετά από επτά χρόνια και δεν φαίνεται διατεθειμένος να παρατήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς ήδη έχει αρχίσει τις προπονήσεις με την Μπόα Εσπόρτε, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας του και με την οποία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

To Top