Βρείτε τρόπο να κολλήσει το γυαλί…

Ο κόσμος του Άρη έχει κουραστεί να διαβάζει καθημερινά το “δελτίο Βελλίδη”. Εάν πήγε στην προπόνηση, εάν πήρε άδεια, εάν τον δέχθηκε ο Κατσαβάκης κτλ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μέσα στην ομάδα έγινε ένα επεισόδιο (όπως τόσα και τόσα που γίνονται σε όλες τις ομάδες, όλου του κόσμου). Ανέβηκαν οι τόνοι, ειπώθηκαν κουβέντες, έγιναν εν θερμώ δηλώσεις που δεν έπρεπε.

Ο Κατσαβάκης ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης θα προπονείται μέχρι νεωτέρας μόνος του, μέχρι να δείξει μεταμέλεια, προφανώς ζητώντας συγγνώμη. Η διοίκηση προσπαθεί να σβήσει την φωτιά να γεφυρώσει την απόσταση, κάποιοι μιλούν για χάσμα. Ο ποδοσφαιριστής λογικά έχει τις δικές του ενστάσεις.

Και; Ο Άρης; Ο κόσμος του; Η προσπάθεια που ξεκίνησε για να καλυφθούν τα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων με την κακοδιαχείριση; Όλα αυτά θα θαφτούν κάτω από εγωισμούς και κόντρες;

Το καλύτερο είναι να θαφτεί τώρα το… τσεκούρι του πολέμου. Το γυαλί μπορεί να έχει ραγίσει. Έχει ραγίσει. Οφείλουν όλοι να το κολλήσουν. Όσο νωρίτερα θα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο για τους ίδιους και τον Άρη.

Σημείωση: Το νέο “δελτίο Βελλίδη” αναφέρει ότι μετά την χθεσινή απόφαση Κατσαβάκη να προπονείται μόνος ο παίκτης, θα γίνει νέα συνάντηση διοίκησης-Κατσαβάκη για να βρεθεί λύση. Ελπίζουμε να είναι η οριστική…

To Top