“Βρείτε χρήματα, δεν συμβιβαζόμαστε με λύση Γ΄ εθνικής, ούτε με Άρη… τραβεστί! Πάλι ο λαός θα δώσει λύση”!

Με μια ανακοίνωσή του εφ’ όλης της ύλης οι “Ιερολοχίτες” παίρνουν θέση στα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, αναφέρονται στην “επόμενη μέρα” του συλλόγου και στέλνουν σαφές μήνυμα στους παράγοντες του Άρη για την Γ΄ εθνική και τα όσα ακούστηκαν περί ΑΦΜ.

Αναλυτικά:

“Εδώ και περίπου ένα μήνα, η ομάδα μας βρίσκεται υπό καθεστώς νέας διοίκησης. Μια διοίκηση που είναι υποχρεωμένη να βρει τις λύσεις που θα μας απαλλάξουν μια για πάντα από το νοσηρό και καταστροφικό παρελθόν, αλλά και θα θέσει τις βάσεις για ένα υγιές ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Όλα όμως μοιάζουν ακόμα στάσιμα.

Εχουμε ακούσει διάφορα για τις προθέσεις και τις βλέψεις των διοικούντων, σχετικά με το που θα μας βρει το αύριο, τίποτα όμως ακόμα που να αποτελεί συγκεκριμένο σχέδιο, με συγκεκριμένους στόχους, συγκεκριμένες επιδιώξεις, για να εμπνευστεί επιτέλους ο χιλιοταλαιπωρημένος και αηδιασμένος από την εσωστρέφεια του χθες, λαός της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ…

Εμείς λοιπόν, σαν οπαδοί και συνδεσμίτες της τεράστιας ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, έχουμε να πούμε τα εξής:

Δε μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε, πως θα το κάνετε και που θα βρείτε χρήματα..!!! Αυτό που μας καεί ειναι να δούμε τον ΑΡΗ μας, στην υψηλότερη δυνατή κατηγορία και μάλιστα πρωταγωνιστή!!!

Δυστυχώς τα καταφέραμε ΟΛΟΙ μας (βάζοντας πρώτους εμάς τους ίδιους), να φτάσουμε ως εδώ, αφήνοντας όλα αυτά τα χρόνια, το κάθε τυχάρπαστο λαμόγιο, να οδηγήσει την ομάδα στην κατάντια που βρίσκεται.. Θα έρθει όμως η ώρα να πληρωθεί κι ο δικός τους ο λογαριασμός…

Για να επανέλθουμε: Δε συμβιβαζόμαστε με καμία λύση Γ εθνικής… Ούτε να το σκέφτεστε, κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με το τελειωτικό χτύπημα στον ήδη πληγωμένο εγωισμό μας. Η ομάδα έχασε μια κατηγορία και εκεί θα παίξει για να επανέλθει αμέσως εκεί που ανήκει.!!! Δε μας νοιάζει πως, δε μας μοιάζουν οι προϋποθέσεις, δε μας νοιάζουν οι συνθήκες… Δεν είναι ο δικός μας ρόλος να βρούμε τη λύση!!!

Εμείς είμαστε οπαδοί και γουστάρουμε τον ΑΡΗ μας ΤΕΡΑΣΤΙΟ και όχι όπως τον καταντήσαμε, κάποιοι με τις πράξεις μας και κάποιοι με την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ μας… Εσείς που βγήκατε μπροστά να βρείτε και τον τρόπο. Αυτός είναι ο ρόλος σας !!!

Φυσικά λύσεις τύπου ΑΦΜ που ακούγονται δεξιά-αριστερά από διάφορους “καλοθελητές”, για μας είναι το λιγότερο μη συζητήσιμες και μη αποδεκτές. Εμείς τον ΑΡΗ τον μάθαμε ΠΕΡΗΦΑΝΟ και με ψηλά το κεφάλι !!!

ΑΡΗ τραβεστί δε γουστάρουμε και όποιος έχει τέτοιες βλέψεις, θα μας έχει απέναντι του, μέχρι να σαπίσουν τα κόκκαλα μας.!!! Όποιος τολμήσει να παίξει με το όνομα και την ιστορία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού σωματείου, να γνωρίζει εκ των προτέρων, πως το όνομα του θα γίνει τατουάζ μες το μυαλό μας και δε θα ησυχάσουμε μέχρι να αφανίσουμε τόσο τον ίδιο όσο και το ΕΚΤΡΩΜΑ που πιθανώς έχει μέσα στο ΑΔΕΙΟ του κεφάλι!!!

Και για να τελειώνουμε, προλαβαίνοντας όλους αυτούς που θα πούνε: “Προτείνετε μια λύση”… ΑΡΕΙΑΝΕ, τη λύση θα τη δώσεις ΠΑΛΙ ΕΣΥ !!!! Καλώς ή κακώς… Η σωτηρία της ομάδας περνάει ακόμη μια φορά μέσα από τα δικά μας χέρια.!!!

Είναι η στιγμή που πρέπει να αποδείξουμε τι ΑΡΗ θέλουμε… Μη περιμένετε κανέναν να έρθει να μας σώσει… Οι μεσσίες πέθαναν και μαζί τους πέθαναν και τα θαύματα…. Κανένας δεν είναι περισσότερο επιφανής από το απλό οπαδάκι που καθημερινά πονάει και τρελένεται με την κατάντια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού σωματείου.

Σαν ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ξεκινάμε αύριο κιόλας προεγγραφές για τα διαρκείας της χρονιάς που έρχεται… Περιμένουμε από τη διοίκηση να αφουγκραστεί τους πολεμοχαρείς, πιστούς και περηφανους οπαδούς τηςΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και να δώσει το σύνθημα να βγούμε πρώτοι εμείς στα χαρακώματα.

Θα είμαστε εκεί, εμείς το καθήκον μας θα το κάνουμε αλλά το νου σας γιατί άλλο γκρέμισμα ονείρων και ακόμη μια προδοσία, δε θα δεχτούμε. Οι οπαδοί και συνδεσμίτες του ΑΡΗ δεν κώλωσαν και δε θα κωλώσουν πουθενά. Πάλι πρώτοι θα βγουν μπροστά αλλά όλο το υπόλοιπο κουβάρι θα το ξετυλίξετε όπως πρέπει και όπως απαιτεί το μέγεθος και η ιστορία του συλλόγου, με αξιοπρέπεια, διάυγεια και καθαρές λυσεις, εσείς που σήμερα είστε διοίκηση.

Και καπάκι θα δούμε και όλους εσάς τους “επιφανείς”, τους γύρω γύρω και όλους τους ομιλιτικούς σε ράδια και μεσα, αλλά πρώτα από όλους τους διοικούντες… Αν ο απλός κοσμάκης, με την αγνή αγάπη του για την ομάδα, προσφέρει για άλλη μια φορά περισσότερα, από εσάς τους φραγκάτους, τους ανησυχούντες, τους μυαλοπώληδες και τους θεωρητικούς λύσεων, καλυτερα βουλώστε το μια για πάντα, να ηρεμήσουμε επιτέλους κι εμείς που μάθαμε μόνο στο κουπί.

Από αύριο λοιπόν να δούμε ΟΛΟΙ ποιοι είμαστε και τι ΑΡΗ θέλουμε. Εμείς θα περιμένουμε ΟΛΟΥΣ τους  ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, μέλη μας και μη, για προεγγραφές διαρκείας, ώστε να δώσουμε στην ομάδα το υπόβαθρο που χρειάζεται για να κάνει το ξεκίνημα…

Ίσως να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή απλά ονειροπόλοι… Θα το δείξει το αποτέλεσμα… Όμως είμαστε εδώ, φωναζουμε παρών και το σίγουρο είναι ότι το ίδιο θα κάνουν όλοι όσοι αντιλαμβάνονται τον ΑΡΗ οπαδικά..!!! Ποτέ όμως μη τολμήσετε να το εκλάβετε αυτό σαν αδυναμία..!!!

ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ

ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1 “

To Top