Βρετανικό fund θέλει να αγοράσει την Παλέρμο

Αλλαγή σελίδας στον… ορίζοντα για την Παλέρμο! Ο ιστορικός σύλλογος της Ιταλίας φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Παλέρμο, Ντάριο Μίρι, βρίσκεται στο Λονδίνο και διαπραγματεύεται με ανθρώπους για την πώληση της ομάδας. Πρόκειται, σύμφωνα με τα λεγόμενα και του ίδιου, για βρετανικό Fund, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό…

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν στον σύλλογο και να περάσει στα χέρια σοβαρών ανθρώπων με πολλά χρήματα. Aυτοί που μας προσέγγισαν ανήκουν σε αυτό τον τομέα και έχουν τους κατάλληλους πόρους. Στην περίπτωσή μας, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο αλλά για πολλούς, που έχουν τα πάντα για να κάνουν μεγάλη ξανά την Παλέρμο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε καλό επίπεδο, είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε ο Μίρι.

Κάτι που σημαίνει πως η Παλέρμο μπορεί εκ νέου να ελπίζει πως θα… μεγαλώσει ξανά και θα φύγει από τις μικρές κατηγορίες (σσ. τώρα αγωνίζεται στη Serie C), επιστρέφοντας εκεί όπου ανήκει.

To Top