“Βροχή” γκολ και Λαμία – Βόλος 2-2 (video)

Σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από νικητή, Λαμία και Βόλος (2-2) έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με την αναμέτρηση να έχει τέσσερα γκολ, τρομερές αποκρούσεις και αγωνία μέχρι το φινάλε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ γεμάτο με την πολύ επιθετική Λαμία να καταφέρνει να προηγηθεί δις έχοντας σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα γκολ ενώ ο Βόλος, που επικεντρώθηκε κυρίως στο να απειλεί με αντεπιθέσεις, δεν κατάφερε να χαρεί για… πολύ την επιστροφή του.

Η στερεοελλαδίτικη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 10′ όταν ο Ντε Βινσέντι έκλεψε από τον Νοκέρ και σούταρε έξω από την περιοχή καρφώνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε για να ανεβεί κοντά στη μισή ώρα αγώνα όταν στο 29′ ο Μπαριέντος ανάγκασε τον Σαράνοφ να διώξει εντυπωσιακά το σουτ του ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά για την ομάδα του Φέστα να απειλήσει όταν ο Μανούσος πλάσαρε όμως ο Τσοκάνης έδιωξε την τελευταία στιγμή με το κεφάλι. Στο 37′ απείλησε ξανά με το Τσιλούλη να σουτάρει από κοντά αναγκάζοντας τον Κλέιμαν να μπλοκάρει την ύστατη ώρα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η μαγνησιακή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει όταν στο 38′, ο Φερνάντες αιφνιδίασε τον Σαράνοφ νικώντας τον με δυνατό σουτ για το 1-1 όμως στο 39′, η Λαμία της πήρε… το μερτικό από τη χαρά καθώς ο Τσιλούλης συνδυάστηκε με τον Σιμόν στα δεξιά και ο τελευταίος γύρισε στη μικρή περιοχή με τον Νούνιες να εκτελεί από κοντά κάνοντας το 2-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρουν και ένα ακόμη τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Τζανδάρη στο 44′ να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Κώστα Μπράτσου μπήκε καλύτερα και στο 56′ κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ ρουκέτα του Μπαριέντος που βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ και έπειτα καρφώθηκε στο «Γ» για το 2-2.

Η Λαμία είχε τις δικές της ευκαιρίες στο 59′ με το σουτ του Τσιλούλη να τραντάζει το δοκάρι του Κλέιμαν και ο τελευταίος έδιωξε σωτήρια ενώ στο 60′ ήταν η σειρά του Ντε Βινσέντι να σουτάρει όμως η μπάλα έφυγε ξυστά από την εστία του Κλέιμαν.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η Λαμία καταλαμβάνει την 10η θέση με 9 βαθμούς ενώ αντίθετα ο Βόλος βρίσκεται στην 3η με 21 πόντους.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες (Aσκόφσκι 83′), Ντε Βινσέντι (Μπεχαράνο 77′), Τσιλούλης (Γιακουμάκης 67′), Μανούσος (Μποάκι 76′)

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (Λούνα 46′), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (Κούτσιας 67′), Νοκέρ (Μεθκίδα 46′), Πάολο Φερνάντες (Πίρινεν 85′), Οζέγκοβιτς (Ματίγια 86′).

To Top