ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βροχή γκολ στην ισοπαλία των κορασίδων του Άρη

Οι κορασίδες του ΑΡΗ μετά από μια καλή εμφάνιση και μετά από έναν αγώνα με πολλές εναλλαγές στο σκορ ήρθαν ισόπαλες με την ομάδα των Μπέμπηδων με σκορ 6-6,για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Enjoy the game,εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ, 2016-2017.

Διαβάστε την σχετική περιγραφή από τη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο:

“Οι κορασίδες του ΑΡΗ αγωνίζονται στο πρωτάθλημα τους εναντίον ομάδων αγοριών,στην κατηγορία junior και οι αγώνες είναι 8 εναντίον 8 και διαρκούν 50 λεπτά!
Επίσης,όλοι οι αγώνες των κορασίδων του ΑΡΗ θα διεξάγονται στο γήπεδο love football sports center,των shooters, στην οδό Ευρώπης 72Α,στην Πυλαία.

Ο αγώνας ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για τις κορασίδες του ΑΡΗ,οι οποίες μόλις στο 26 δευτερόλεπτο της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με σουτ της Δάφνης Αντωνιάδου μετά από ωραίο 1-2 με την Δήμητρα Κρομύδα!

Οι κίτρινες στην συνέχεια έπαιξαν πολύ όμορφα κάνοντας καλή ανάπτυξη και δημιουργώντας πολλές φάσεις για γκολ και στο 6′ λεπτό της αναμέτρησης με σουτ πάλι η Δάφνη Αντωνιάδου έκανε το 2-0 μετά από ωραίο 1-2 με την Δήμητρα Κρομύδα!

Μετά όμως, οι Μπέμπηδες ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2,μετά από δύο γκολ που πέτυχαν στο 14′ και στο 19′ της αναμέτρησης.

Στο 21′ η Δήμητρα Κρομύδα με σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ξανά έβαλε μπροστά στο σκορ τις κορασίδες του ΑΡΗ με 3-2.

Δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν πάλι οι Μπέμπηδες σε 3-3.

Για να έρθει η Δάφνη Αντωνιάδου με πολύ όμορφο και δυνατό σουτ να πετύχει το τρίτο της γκολ,χατ τρικ σε δεύτερο παιχνίδι για φέτος, και έτσι έκανε το 4-3 στο 23′ της αναμέτρησης υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ,όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μπέμπηδες μπήκαν ποιο δυνατά στο παιχνίδι και μετά από μια αδράνεια των κοριτσιών του ΑΡΗ έκαναν το 4-4 στο 28′.

Στο 35′ η Δήμητρα Κρομύδα με καρφωτή κεφαλιά,μετά από ωραία σέντρα της Στεφανίας Κούρο από το ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το 5-4 υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ!

Στην συνέχεια του αγώνα, οι Μπέμπηδες πέτυχαν δύο γκολ στο 40′ και στο 43′ και έτσι έκαναν το σκορ 5-6 υπέρ τους.

Όμως την τελευταία κουβέντα στον αγώνα την είχαν οι κορασίδες του ΑΡΗ,οι οποίες 3 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα πέτυχαν γκολ με σουτ της Εριφύλης Γεωργαλά από πλάγια αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ισοφάρισαν το σκορ σε 6-6,όπου ήταν το τελικό σκορ ενός αγώνα με πολλές διακυμάνσεις και με πολλά όμορφα γκολ!

ΑΡΗΣ(Καλογεροπούλου):Κιουρτσή(τερματοφύλακας),Μαχαιρίδου
Κρομύδα,Αντωνιάδου,Γρηγοριάδου,Θεοδωράκη,Αϊδινή,
Τσιάτσου,Γεωργαλά,Καπόν,Κούρο”.

To Top