«Βροχή» τα γκολ στο Μονακό – Αϊντχόφεν

Πέντε αγώνες διεξάγονται την Τρίτη (2/8) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχεται την PSV Αϊντχόφςν σε ματς που υπόσχεται γκολ, ενώ στο βραζιλιάνικο «εμφύλιο» για το Κόπα Λιμπερταδόρες, Κορίνθιανς και Φλαμένγκο συγκρούονται με φόντο τα ημιτελικά και η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

Αξιολόγηση Στοιχηματικών: Κριτική για την κάθε εταιρία

 

  1. Μονακό – PSV Αϊντχόφεν (21:00)

Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς. Η Μονακό υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν, στην οποία είναι προπονητής ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ. Κοντράρονται δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία που δεν μπορούν να παίξουν με σκοπιμότητα και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να σημειώσουν γκολ. ➥ Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ στη Γαλλία, καθώς δεν βρίσκουμε τρόπο να μη σκοράρουν αμφότερες στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.07.

  1. Κορίνθιανς – Φλαμένγκο (03:30, 3/8)

Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» και πρώτος προημιτελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζεται άριστα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει ρίσκα στο παιχνίδι της, καθώς η πρόκριση στα ημιτελικά είναι ο διακαής πόθος τους και λογικά στη ρεβάνς θα κριθούν τα πάντα. ➥ Η Κορίνθιανς προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, η Φλαμένγκο διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα σε επίπεδο ρόστερ, αλλά το ματς δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία. Ποντάρισμα στο σημείο Χ σε απόδοση 3.23.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

To Top