Βρώμα και δυσωδία! 5η μέρα χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη! Ε, και; Η ομάδα του Δημοσίου να είναι καλά!

Βρώμα και δυσωδία στην Θεσσαλονίκη… Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πέμπτη μέρα χωρίς νερό στην πόλη. Άθλιες συνθήκες υγιεινής, αξιοπρέπειας, έλλειψη στοιχειώδους κρατικής παρουσίας.  Ε, και; Η ομάδα του Δημοσίου να είναι καλά!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο κόσμος έχει πει το νερό νεράκι, δεν έχει να πλυθεί, να καθαρίσει τα οικιακά του σκεύη, να κάνει τις στοιχειώδεις του ανάγκες εν έτη 2018, στην (μόνο στα λόγια) συμπρωτεύουσα των εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών. Η πλάκα ποια είναι; Ο πρωθυπουργός (όλης;) της χώρας ήταν στην άνυδρη Θεσσαλονίκη και δεν είχε την ευαισθησία να πει μια συγγνώμη. Ε, και; Ετοιμάζεται η κρατική περιουσία για την ομάδα του Δημοσίου, προκειμένου να χτιστεί η νέα Τούμπα! Να δοθούν κρατικά κονδύλια και κρατικές εκτάσεις. Αυτά είναι τα σοβαρά. Ποιο νερό τώρα;

Σκληρές συνθήκες… Αφρικής, σχολεία κλειστά, πολιορκία στα σούπερ μάρκετ για εμφιαλωμένα νερά, κουβάλημα νερού από φίλους που είναι… τυχεροί και έχουν λίγο νερό. Παρακμή. Ε, και; Ποινή χάδι στην ομάδα του Δημοσίου και κάλυψη του οπλοφόρου “εθνοσωτήρα” στον οποίο χαρίστηκαν 44.000.000 ευρώ για την ΣΕΚΑΠ, τον ηγέτη ενός συλλόγου για τον οποίο πάγωσαν χρέη, άνοιξαν τράπεζες Κυριακή, άλλαξαν αποφάσεις με… πυτζάμες, χτίστηκαν κλειστά γήπεδα σε τυφλά οικόπεδα με χρήματα του ελληνικού λαού και βαπτίστηκαν δημόσια, πληρώνονταν επί σειρά ετών οι λογαριασμοί ΔΕΗ και πετρελαίου, αγοράστηκαν διαρκείας χιλιάδων ευρώ, δόθηκαν με το τσουβάλι κρατικές διαφημίσεις. Ποιο νερό τώρα;

Σημεία των καιρών… Βρώμα και δυσωδία. Εξαγορά των πάντων, συνειδήσεων, ηθικής, αξιοπρέπειας, κουτόχορτο αμάσητο στο στομάχι της μάζας που χειροκροτεί υπνωτισμένη, ενίοτε και διψασμένη για λίγο νεράκι. Ε, και; Ο ντεμέκ Μακεδονομάχος που ύψωσε πανό υπέρ του Ολυμπιακού στον Βόλο να είναι καλά.

Άθλιες συνθήκες στην πόλη που έχει πολλές ομάδες, χιλιάδες κόσμο, τεράστια ιστορία και προσπάθησαν να την αφήσουν με μια ομάδα (τρομάρα τους…). Ε, και; Η ΕΠΟ είναι “δική” μας, οι Ενώσεις παρμένα “κάστρα”, οι σφυρίχτρες δίνουν γκολ, δυο μέτρα οφσάιντ, θυγατρικές ομάδες μετατρέπουν το πρωτάθλημα, σε φιλικό κάλεσμα με σημαδεμένη τράπουλα. Αυτά είναι γούστα… Ποιο νερό, ρε παιδιά.

Βρωμιά και δυσωδία… Τι άλλο να πει κανείς. Κι όταν… δροσιστείτε οσονούπω, να ξέρετε: δεν είναι νερό, ούτε βρέχει. Σας φτύνουν!

 

 

 

To Top