Βυθίζεται ο Απόλλων Πόντου, νίκες για ΠΑΟ Β’ και ΑΕΚ Β’ (video)

Ανάσα για την ομάδα του Αιολικού (3-1) στη μάχη για την παραμονή, με τον Απόλλωνα Πόντου να βυθίζεται καθώς παραμένει τελευταίος, πέντε πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 4′ σε κεφαλιά του Ενομό, αλλά ο ίδιος παίκτης στο 16′ με σουτ έκανε το 1-0. Στο 37′ ο Ενομό διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το 2-0 για τον Αιολικό, με τον Απόλλωνα Πόντου να απαντάει άμεσα και να μειώνει σε 2-1 με σκόρερ τον Ντιαλόσι. Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη για την επιβίωσή του κλειδώνοντας τη νίκη με τον Ζάκαριτς στο 89′ για το τελικό 3-1.

Ο Παναθηναϊκός Β’ πήρε μια νίκη ανάσα στον Β’ όμιλο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, καθώς επικράτησε 3-1 της Ηλιούπολης εκτός έδρας.

Οι πράσινοι μπήκαν από νωρίς δυνατά στο ματς και σκόραραν με τον Φουρτάδο στο έκτο λεπτό. Η Ηλιούπολη απάντησε λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Παντελίδη στο 39ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι βρήκαν τα γκολ που έψαχναν με τον Μπιλάλ στο 59′ και τον Ταβάρες στο 86′. Ο Παναθηναϊκός Β’ έφτασε τους 17 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ενώ η Ηλιούπολη έμεινε στους 32.

Η ΑΕΚ Β’ απέδρασε από την Κοζάνη

Η ΑΕΚ Β’ πήρε ένα πολύτιμο διπλό στη μάχη που δίνει για να πλασαριστεί στα playoffs, καθώς επικράτησε 1-0 της Κοζάνης.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Νίκου Κούστα πέτυχε ο Τζούντα Γκαρσία στο 18ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 51ο λεπτό, ωστόσο η προσπάθεια του Μαξίμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

To Top