Βόλεϊ Άρη: Πάτρας και Αλεξάκης για το Φάιναλ Φορ Εφήβων

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Φάιναλ Φορ Εφήβων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου.

Αύριο, Κυριακή, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πήγασο στις 20.00, ενώ δύο ώρες νωρίτερα στον άλλο ημιτελικό παίζουν ο Ηρακλής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, Γιώργος Διονάς, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων και οι αρχηγοί αυτών.

Ο προπονητής του Άρη, Χρήστος Πάτρας, τόνισε: «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουνε πολλά πράγματα στο αντρικό βόλεϊ. Η χρυσή βίβλος έχει να γράψει Άρης από το 1995 και αν αναλογιστούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο προσκήνιο και δεν έχει να γράψει κάτι στα αναπτυξιακά, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Ο Άρης θα μπει στο Final 4 με δυναμική, αποκλείσαμε τον Ιωνικό, ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες μαζί με τον Ηρακλή. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό τουρνουά, θα γίνουν δυνατοί αγώνες. Ο Ηρακλής είναι το φαβορί αλλά όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Αλέξανδρος Αλεξάκης, είπε: «Εύχομαι να περάσει παντού το μήνυμα του εθελοντισμού. Η ομάδα μου έχει ωριμάσει μέσω των αγώνων και ανέβηκε πολύ. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και να προκριθούμε στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

18.00 Ηρακλής-ΑΣ Ελπίς

20.00 Πήγασος Πολίχνης-Άρης

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

18.00 Μικρός Τελικός

20.00 Τελικός.

To Top