Βόλεϊ Άρη: “Πανέτοιμοι για την επιστροφή”! (photos)

Οκταήμερο «φωτιά» ξεκινάει από σήμερα για το βόλεϊ του Άρη, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα κρίνεται η άνοδος στην Α2 κατηγορία και ο τίτλος του Κυπελλούχου της Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά ανόδου στην Σκύδρα, όπου συμμετέχουν πέντε ομάδες, θέλοντας στο τέλος αυτού να τερματίσουν μέσα στην πρώτη προνομιούχο τριάδα.

Σήμερα ο Άρης αντιμετωπίζει την ΕΑ Λάρισας (18.00), την Παρασκευή (03/05) παίζει με τον Ερμογένη, το Σάββατο (04/05) με τον Πανηπειρωτικό και την Κυριακή (05/05) κοντράρεται με τον Αριστοτέλη.

Μετά από αυτό το απαιτητικό πενταήμερο αγώνων, ο Άρης θα έχει μπροστά του ακόμα έναν μεγάλο στόχο. Αυτόν της κατάκτησης και του Κυπέλλου Θεσσαλονίκης, έχοντας να αντιμετωπίσει στον τελικό την Τετάρτη 8 Μαΐου τη ΜΕΝΤ, αντίπαλο που κέρδισε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας εκείνον τον τίτλο.

Με ανάρτησή του το κιτρινόμαυρο βόλεϊ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αγωνιστικά πανέτοιμοι… Εμφανισιακά πανέμορφοι με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Owl Clothes του κ. Γουρουτίδη Κυριάκου και στα τυπώματα Stelios Stabomania Papaioannou φυσικά .
ΔΑΚ Σκύδρας 1-5 Μαΐου για την επιστροφή…
Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα”!

Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες:

To Top