Βόλεϊ Ανδρών: Με Πανερυθραϊκό στη Μίκρα (Σάββατο, 10/02, 18:00)

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών  ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Σάββατο, 10/02) τον Πανερυθραϊκό, στις 18:00, στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν στις θέσεις των play-offs και για αυτο το λόγο ο Α.Σ. καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το “παρών” και με “όπλο” τη φωνή μας να αποτελέσουμε τον έβδομο παίκτη και να ωθήσουμε τους παίκτες μας προς τη νίκη.

 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Βόλεϊ Ανδρών: Με Πανερυθραϊκό στη Μίκρα (Σάββατο, 25/03) η αυλαία της κανονικής περιόδου

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται το Σάββατο (25/03) τον Πανερυθραϊκό στις 18:00, στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι για έναν πολύ κρίσιμο αγωνιστικά και βαθμολογικά αγώνα όπου μπορεί να εξασφαλίσει την είσοδο στα play-offs και για τον λόγο αυτόν καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» και να ωθήσουν την ομάδα προς τη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει γενική είσοδος πέντε (5) ευρώ, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο ΑΣ Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

To Top