Βόλεϊ Γυναικών: Επίσημη η επιστροφή του Γιάννη Τσαϊρέλη!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Γιάννης Τσαϊρέλης επιστρέφει στον Άρη, αναλαμβάνοντας και πάλι την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

|Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Γιάννη Τσαϊρέλη, ο οποίος αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Αυτή είναι η τρίτη θητεία του έμπειρου κόουτς στον ΑΡΗ. Η πρώτη διήρκεσε από το 2016 έως το 2020 και μ’ αυτόν στον πάγκο, η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2017-18. Επέστρεψε στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2021 και παρέμεινε έως το 2023. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Πανιώνιο και πλέον επιστρέφει στον ΑΡΗ. Ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει κατακτήσει και επτά τίτλους μετά τα αναπτυξιακά μας τμήματα.

Μετά τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ, ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Η πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι ο ΑΡΗΣ στο γυναικείο βόλεϊ ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία και μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Μαζί στην προσπάθεια της διοίκησης να το πετύχει».

*Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ευχαριστούν τον κόουτς Μανώλη Σκουλικάρη για τη συνεργασία και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του|.

To Top