Βόλεϊ Γυναικών: «Ευχαριστώ» σε Amalia Rooms Center και εστιατόριο EL GRECO

Με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, στην Ασπροβάλτα, ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλαν στην άρτια διαμονή και διατροφή των αθλητριών μας.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Amalia Rooms Center και ειδικά τον Κωνσταντίνο Φραντζή. Η κυρίαρχη θέση των ξενοδοχείων Amalia (Rooms, Villa, Mare, Center, Lux Villas) στη περιοχή του Στρυμονικού κόλπου είναι γνωστή εδώ και χρόνια και επιβεβαιώθηκε και την φετινή χρονιά με καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο Amalia Rooms Center η φιλοξενία και οι παροχές του ξενοδοχείου για τις ανάγκες της ομάδας μας, ήταν άριστες και βοήθησαν στα μέγιστα, στην ομαλή ροή της προετοιμασίας μας. Ευχαριστούμε το προσωπικό του ξενοδοχείου και ειδικά των Βασίλη Μαλακούδη για την εξυπηρέτηση τους.

Επίσης, ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ευχαριστούν θερμά το κατάστημα EL GRECO στην περιοχή των Νέων Βρασνών και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, Ξοβέρη Κωνσταντίνο, Στέφου Αλεξάνδρα και Θάνο Ξοβέρη.

Η ομάδα μας εμπιστεύτηκε και τη φετινή χρονιά το κορυφαίο σε ποιότητα και γεύση, ρεστοράν του Στρυμονικού κόλπου, κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην ευρύτερη περιοχή. Οι άνθρωποι του ΕL Greco φρόντιζαν καθημερινά για την διατροφή των αθλητριών μας προσφέροντας μας εκλεκτά εδέσματα.

To Top