ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Βόλεϊ Γυναικών: Η διεθνής πασαδόρος Ξανθοπούλου στον Άρη

O Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας με την Εθνική Γυναικών Παναγιωτάς Ξανθοπούλου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η 24χρονη Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1999 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από τον Αίαντα Εύοσμου όπου και αγωνίστηκε μέχρι και το 2017. Στη συνέχεια έκανε τη θητεία της για δυο χρόνια στη Σαντορίνη ενώ τις σεζόν 2019-2022 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Την χρόνια 2022-2023 φόρεσε τα χρώματα της Θέτιδας ενώ φέτος μέχρι τον πρώτο γύρο της Volley League αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της Εθνικής γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2023.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, η Παναγιώτα Ξανθόπουλου δήλωσε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΡΗ και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για το υπόλοιπο μισό της σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στο δυναμικό αυτής της ιστορικής ομάδας, με μόνο στόχο να καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.

Θα ήθελα να να αναφερθώ και στους φιλάθλους της ομάδας, όπου όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου αντίπαλο με τον ΑΡΗ ήταν πάντα εκεί και βοηθούσαν με τη φωνή τους. Έτσι τον χρειαζόμαστε και τώρα σε αυτό το δύσκολο έργο καθώς για εμάς ο κόσμος είναι ο έβδομος παίκτης και μας δίνει ώθηση. Τέλος να ευχηθώ να εχουμε υγεία και καλές γιορτές».

To Top