Βόλεϊ Γυναικών: Συλλεκτικά μπρελόκ με δωρεάν διαρκείας και άλλα δώρα

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν ότι ξεκινά η διάθεση μπρελόκ στους φίλους της ομάδας, η αγορά του οποίου σημαίνει μεταξύ άλλων και δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη σεζόν της Volley League.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Άρης:

“Ο ΑΡΗΣ ξεκινά εκ νέου, το Σάββατο 05/02, τις υποχρεώσεις του στη Volley League Γυναικών. Σε μία δύσκολη εποχή, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και όσων έχει αυτή επιφέρει, η ομάδα μας ενισχύθηκε σημαντικά, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση στο… δεύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών διαθέτει στους φίλους του ΑΡΗ συλλεκτικά μπρελόκ. Η αγορά τους θα σημαίνει αυτόματα τη χορήγηση δωρεάν εισιτηρίου διαρκείας για την επόμενη σεζόν της Volley League, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων και όπως άπαντες εύχονται και ελπίζουν, ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά. Όποιος αγοράσει το συλλεκτικό μπρελόκ, εκτός από το διαρκείας της επόμενης σεζόν, θα μπει στην κλήρωση για να κερδίσει ένα τάμπλετ, αλλά και τέσσερις εμφανίσεις προπόνησης του τμήματος (φόρμα και ζακέτα).

Με την αγορά των μπρελόκ οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Τα μπρελόκ που θα διατεθούν θα είναι 50, συλλεκτικά και αριθμημένα και θα κοστίζουν 100 ευρώ έκαστο. Όσοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν, καλούνται να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, Χρήστο Τσιτσόπουλο στο τηλ. 6939 580117, είτε να επικοινωνήσουν με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ στο τηλέφωνο 2310 305402 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 15:00.

Επισημαίνεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλα τα μέρη της Ελλάδος”.

To Top