Βόλεϊ: Με Ανθούλη το πρώτο φιλικό της Εθνικής Γυναικών

Με την παρουσία της 16χρονης διαγώνιας του Άρη, Μάρθας Ανθούλη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα τρία φιλικά που δίνει η Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών στο κλειστό της Λάρισας απέναντι στην Ουκρανία.

Η νεαρή αθλήτρια των κίτρινων θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γαλανόλευκης για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή:

“Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων μπαίνει η Εθνική ομάδα των γυναικών, καθώς το Μεγάλο Σάββατο στις 15.00 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας την Ουκρανία, στο πρώτο από τα τρία συνολικά φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες.

Μετά από 10 μέρες προπονήσεων, ήρθε η ώρα για το πρώτο ξεμούδιασμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον Ισπανό ομοσπονδιακό Γκιγιέρμο Ναράνχο να έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα για πρώτη φορά σε ρυθμούς αγώνα.

Η αποστολή της Ουκρανίας έφθασε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στη Λάρισα.

Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό με την Ουκρανία θα διεξαχθεί την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου στις 16.30 και το τρίτο την Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου στις 12.00”.

To Top