Βόλεϊ Νεανίδων: «Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στον Άλκη Καμπανό»

Η προπονήτρια του Βόλεϊ Νεανίδων του Άρη, Αγγελική Τρύψια και η παίκτρια, Δέσποινα Λαμπριανίδου, προχώρησαν σε δηλώσεις μετά την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης και της νίκης με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στάθηκαν στο πάθος, στη σκληρή δουλειά, ενώ αφιέρωσαν το Πρωτάθλημα στον Άλκη Καμπανό.

Αγγελική Τρύψια (Προπονήτρια Άρη): «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που βρεθήκανε στο Final4. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ, ειδικά το φετινό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ να πούμε στον Πρόεδρο, κ. Ρετζεμπέρη που στηρίζει όλα τα γυναικεία τμήματα και τον κ. Γιαννάκη που βοηθάει όλες τις ξένες παίκτριες να ενσωματωθούν στην ομάδα.»

Δέσποινα Λαμπριανίδου (Αθλήτρια Άρη): «Μετά από πολλή προσπάθεια, πιστεύω δικαιωθήκαμε, γιατί όλη η ομάδα το ήθελε πραγματικά. Οι συμπαίκτριές μου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτές, καθώς και για την προπονήτριά μας, η οποία μας βοήθησε και μας ενθάρρυνε πάρα πολύ. Εννοείται πως τη νίκη την αφιερώνουμε στον Άλκη Καμπανό και είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μας.

Όταν καταφέρνεις κάτι κοιτάς και το επόμενο βήμα, δε θέλω να πω πολλά, απλώς ελπίζω να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις και να στοχεύσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να το πάρουμε αήττητες και ο στόχος μας ήταν να μην πάμε σε τάι μπρέικ με καμία ομάδα και τα καταφέραμε. Στον «κύκλο» πάντα λέγαμε να το πάρουμε με όσο πιο χαμηλό σκορ γίνεται και για ακόμη μια φορά θα πω πόσο περήφανη είμαι για όλα τα κορίτσια της ομάδας.»

To Top