Βόλεϊ: Στη Νάξο για την πρόκριση οι «κιτρινόμαυρες» (19.00)

Την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου γυναικών θέλει να πετύχει απόψε ο Άρης που αντιμετωπίζει στις 19.00 εκτός έδρας τον Πανναξιακό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι -θα μεταθοδεί σε Live streaming από το youtube.com ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ- με τον νικητή να προκρίνεται στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την τελική φάση να φιλοξενείται στις Σέρρες.

Η διοργανώτρια αρχή σημειώνει για τον προημιτελικό: «Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος για την 19η αγωνιστική που βρήκε νικητή τον Πανναξιακό στην έδρα του Άρη, οι δύο ομάδες αγωνίζονται ξανά αντίπαλες, αλλά για τα προημιτελικά του κυπέλλου και στο κλειστό της Νάξου.

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν (7/3), η ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου έφυγε νικήτρια από την Πυλαία με 3-0 σετ, εμφάνιση που θέλει να επαναλάβει για να προκριθεί στο 5ο final-4 της ιστορίας της (2014, 2015, 2017, 2018).

Ο Άρης έχει να προκριθεί σε final-4 από το 1999 όταν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η διοργάνωση του κυπέλλου, ενώ τρεις φορές έχει συμμετάσχει σε final-8 (2003, 2005, 2007 που ματαιώθηκε)».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ (ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ):

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 17.45: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Μίκρας 1 19.00: ΠΑΟΚ – ΑΟ Θήρας

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣ Άρης

Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Μελίνα Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣΠ Θέτις

Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαριδάκης, Παρατηρητής: Καλλής Εμμ., Επόπτες: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

To Top