Βόλεϊ: Τέταρτος με καλή εικόνα σε διεθνές τουρνουά ο Άρης – Διάκριση για την Άγκοστ (photo)

Σε διεθνές τουρνουά στην Πολωνία ο Άρης κατέλαβε την τέταρτη θέση δείχνοντας όμως καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη: «Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισε η ομάδα μας στο διεθνές τουρνουά Memorial Agaty Mroz που συμμετείχε στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Κατακτήσαμε τη τετάρτη θέση αλλά η εικόνα της ομάδας μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, καθώς το επίπεδο των αντιπάλων μας ήταν υψηλό και σε όλα τα σετ και των δύο αγώνων η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στον ημιτελικό αντιμετωπίσαμε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Πολωνικού βόλεϊ την ομάδα της Πίλα. Το παιχνίδι το χάσαμε με 3-1. Η Πίλα προηγήθηκε με 25-21 στο πρώτο σετ για να ισοφαρίσει η ομάδα μας σε 1-1 με 25-22. Το τρίτο σετ το σκορ πήγαινε πόντο πόντο αλλά η Πολωνική ομάδα πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία κέρδισε το σετ με 25-22. Το τέταρτο σετ το χάσαμε με 22-17.

Την Κυριακή αντιμετωπίσαμε στο μικρό τελικό την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Μινσκανα Μινσκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, καθώς προηγηθήκαμε με 1-0 στα σετ (25-23). Στη συνέχεια αντέδρασε η τυπικά γηπεδούχος ομάδα από τη Λευκορωσία και μας ισοφάρισε με 25-20. Το τρίτο σετ έγινε μια πραγματική μάχη, καθώς αν και προηγήθηκε η Μινσκάνα με 10-2, η ομάδα μας μείωσε και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο για να το κατακτούν οι Λευκορωσίδες με 27-25. Στο τέταρτο σετ αν και προηγούμασταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ στο τέλος μίλησε η εμπειρία των αντιπάλων μας και το κατέκτησαν με 25-22.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η γηπεδούχος ομάδα του Βρότσλαβ καθώς επικράτησε με 3-2 της Πίλα στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα μας στη Πολωνία, καθώς ο Άκης Ευσταθόπουλος προπονητής του Όπολε επισκέφτηκε την ομάδα μας κατά την διάρκεια των αγώνων .

Η ομάδα μας επιστρέφει την Τρίτη στην Ελλάδα και μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ η τρίτη ξένη της ομάδας μας η Καναδή Kyla Richey αναμένεται στις προπονήσεις στα μέσα Οκτωβρίου όταν και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της με την Εθνική Καναδά.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ Η ΑΓΚΟΣΤ

Καλύτερη υποδοχέας της διοργάνωσης βγήκε η Αμερικάνα αθλήτρια της ομάδας μας Τέιλορ Άγκοστ. Η Άγκοστ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και εκτός από καλύτερη υποδοχέας της διοργάνωσης, αξίζει να σημειωθεί πως είχε στα δύο παιχνίδια σύνολο 43 πόντους».

To Top