Βόλεϊ: Το νέο διοικητικό σχήμα του Άρη, δύο μεταγραφές ξένων και διαρκείας!

Ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε το νέο διοικητικό σχήμα για την ομάδα βόλεϊ ανδρών και τον στόχο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Το τμήμα Βόλεϊ είναι διαχρονικά ένα από τα μεγαλύτερα του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ένα τμήμα που έχει χαρίσει στο σύλλογο έναν πανάξιο τίτλο το 1997 και αρκετές διακρίσεις στην ιστορία του.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι να επιστρέψουν τα τμήματά του εκεί όπου ανήκουν: Στη μεγάλη κατηγορία και στη συνέχεια στην κορυφή. Το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Pre League της προσεχούς σεζόν, με στόχο την (επ)άνοδό της στα «σαλόνια» του αθλήματος.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει το νέο διοικητικό σχήμα του τμήματος Βόλεϊ. Τη διοικούσα επιτροπή απαρτίζουν οι Άγγελος Κασαστογιάννης, Θωμάς Νικολός, Χρήστος Γρόλλιος, Ηλίας Σκανδάλης. Επισημαίνουμε ότι θα ακολουθήσει περαιτέρω στελέχωση του διοικητικού σχήματος, με ανθρώπους από την οικογένεια του ΑΡΗ.

Ήδη έγιναν οι πρώτες ανακοινώσεις για τη στελέχωση του προπονητικού τιμ και του ρόστερ της ομάδας, με στόχο τη δημιουργία του καλύτερου δυνατού συνόλου, που θα μπορέσει να οδηγήσει τον ΑΡΗ στη Volley League. Ενημερώνουμε ότι έπονται οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία με δύο ξένους παίκτες, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ, αλλά και αναφορικά με το «νέο αίμα» της ομάδας.

Σύντομα θα ξεκινήσει και η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22. Η στήριξη του κόσμου του ΑΡΗ είναι απαραίτητη για να φτάσει η ομάδα μας στο στόχο της.

Παράλληλα, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η διευθέτηση των υποχρεώσεων του παρελθόντος. Η νυν διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει διακανονίσει και πληρώσει οφειλές προς πιστωτές, οι οποίες πρωτογενώς έφταναν τις 100.000 ευρώ. Η εξυγίανση του τμήματος είναι «πρέπει» για να καταφέρει να επιστρέψει στην ελίτ του αθλήματος και η σχετική προσπάθεια συνεχίζεται, αφού υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες που συνεχίζουν να διευθετούνται».

To Top