Βόλος: «Είχαμε πλήρη άγνοια – Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας συμπεριφέρεται σαν μαγαζάτορας»

Ο Βόλος με σχετική ανακοίνωση επιτίθεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο και παρομοιάζει με «μαγαζάτορα» που λειτουργεί στην Σούπερ Λίγκα σαν να είναι δικό του μαγαζί…

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπολύει επίθεση ο Βόλος με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή οι Βολιώτες αναφέρουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί για τα θέματα που μπήκαν στην ατζέντα της προγραμματισμένης για σήμερα συνάντησης και συνέχεια σε ευθείες βολές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας τον χαρακτηρίζουν με «μαγαζάτορα»….

«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα είναι αλλεπάλληλα τα γεγονότα που πιστοποιούν ότι στη Super League επικρατεί μία ερμαφρόδιτη κατάσταση, με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού να τον θεωρεί σαν δικό του μαγαζί και να συμπεριφέρεται σαν παλιός μαγαζάτορας και τους εταίρους -μέλη να τηρούν μία περίεργη σιγή και να μην αντιδρούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριοι,
Με χθεσινή επιστολή που υπογράφει η διοικητική υπάλληλος κ.Μοδέ, ενημερωθήκαμε για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν στην προγραμματισμένη συνάντησή μας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, θέματα για τα οποία είχαμε πλήρη άγνοια για το πώς συμπεριλήφθηκαν στην ατζέντα και ποιος έλαβε τη σχετική απόφαση.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα είναι αλλεπάλληλα τα γεγονότα που πιστοποιούν ότι στη Super League επικρατεί μία ερμαφρόδιτη κατάσταση, με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού να τον θεωρεί σαν δικό του μαγαζί και να συμπεριφέρεται σαν παλιός μαγαζάτορας και τους εταίρους -μέλη να τηρούν μία περίεργη σιγή και να μην αντιδρούν. Κι όλα αυτά όταν είναι πια προφανές ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος μόνο για την πρόοδο και το καλό του ποδοσφαίρου μας δεν ενδιαφέρεται, αλλά νοσταλγεί και προσπαθεί να επαναφέρει μαύρες, σκοτεινές εποχές όπου ο πρωταθλητής αναδεικνυόταν πριν καν ξεκινήσει το… πρωτάθλημα.

Κύριοι,
Αν συνεχίσετε να παραμένετε σιωπηλοί, άβουλοι και απαθείς μπροστά σε αυτά τα από κάθε άποψη απαράδεκτα φαινόμενα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αναλαμβάνετε τεράστιες ευθύνες αφού θα είστε συνένοχοι στον κατήφορο και την πλήρη απαξίωση του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Δεν μπορούμε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αδιαφανείς αποφάσεις, όπως αυτή για την Επαγγελματική Διαιτησία, για την οποία ασφαλώς είμαστε θετικοί, υπό τη ρητή προϋπόθεση όμως ότι προηγουμένως θα έχουν τεθεί στο τραπέζι όλα τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό και που σίγουρα δεν μπορεί να περιλαμβάνει παράγοντες σαν τον Κλάτενμπεργκ και τους συν αυτώ.

Η εμμονή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προοπτική αυτή είναι τουλάχιστον περίεργη και γεννά εύλογα ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της. Αλήθεια είναι τουλάχιστον αστείο να ομιλεί για διαιτητικές αδικίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν όλοι αναγνωρίζουν ότι η ομάδα του μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχει αδικηθεί, αλλά αντίθετα έχει ευνοηθεί.

Κλείνοντας οφείλω να παρατηρήσω, μελετώντας τον βαθμολογικό πίνακα, ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο φετινό πρωτάθλημα αποπνέει υγεία, ως αποτέλεσμα ενός υγιούς ανταγωνισμού. Γι’ αυτό και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι παράγοντες οφείλουν να αντιδράσουν και να μην επιτρέψουν την επιστροφή σε φαύλες καταστάσεις.

Δυστυχώς αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδίωξε την εκλογή του στην προεδρία της Super League επιδιώκοντας την αναβίωση του περιβόητου “ο Ολυμπιακός να παίρνει το Πρωτάθλημα και όλοι οι άλλοι να πάνε να…”.

Θα το επιτρέψετε;»

To Top