Βόλος καλεί Τσιώλη

Την επόμενη εβδομάδα θα «κλειδώσει» πως η ομάδα του Βόλου (κατά πάσα πιθανότητα) δεν θα αλλάξει χέρια και ο 61χρονος κόουτς, Σάκης Τσιώλης μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στην πόλη.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr από καιρό στον Βόλο υπάρχει ένα ανοικτό «παράθυρο» αλλαγής ιδιοκτησίας, αφού στην ΠΑΕ υπήρξε/τοποθετήθηκε «πωλητήριο». Αρκετοί, φαινομενικά, ενδιαφέρθηκαν, ορισμένοι πήραν το θέμα σοβαρά, άλλοι έκαναν τη… λεζάντα τους, αλλά στην… ουγιά δεν παρατηρήθηκε συμπέρασμα.

Πλέον στην ομάδα καλούνται να «τρέξουν», και εύλογα, την επόμενη σεζόν, αφού ας μην ξεχνάμε πως στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια. Σε περίπου 15 ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία και ήδη οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολλές.

Αρα τι μένει; Δύο πράγματα. Α) Να ξεκαθαρίσει οριστικά ότι δεν θα αλλάξει χέρια και Β) Ο προπονητής για την επόμενη χρονιά. Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση έχει «κλειδώσει» κατά 90%, ίσως και παραπάνω. Οι οποίες επαφές «πάγωσαν» και εάν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο μέχρι την Τρίτη, «βαριά» της Τετάρτη, θα συνεχίσει ως έχει. Βέβαια πάντα σε αυτά τα θέματα ελοχεύει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή ο οποισδήποτε και να πει πως θέλει την ομάδα, αλλά πάμε με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Συνέχεια με το δεύτερο τώρα. Η ισπανική αγορά «αρέσει» πολύ στον Βόλο, για αυτό άλλωστε είχε για χρόνια τον Χουάν Φεράντο και φέτος τον διαδέχθηκε ο Αλμπέρτο Γκαγιέχο. Πλέον όμως οδηγούμαστε σε αλλαγές. Σε όλα τα επίπεδα, άρα ο νέος θα πρέπει να ξέρει πρόσωπα και πράγματα από τα ελληνικά πεπραγμένα. Ο Σάκης Τσιώλης είναι γνώριμος της πόλης και μετρά  200 plus ματς στη μεγάλη κατηγορία, άρα την ξέρει καλά.  Αυτόματα «σκαρφάλωσε»  στην κορυφή της σχετικής λίστας και οδεύουμε για deal. Απομένει ένα ραντεβού που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέχρι την Πέμπτη.

Και φτάνουμε στο συμπέρασμα. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο ιδιοκτησιακού καθεστώτος με τις πιθανότητες να μείνει η ομάδα ως έχει να είναι (αρκετά) περισσότερες και θα έχει νέο προπονητή, με τον 61χρονο να είναι το (αδιαφιλονίκητο) φαβορί.

Μετά την παραμονή του Δημόπουλου ουσιαστικές εκκρεμότητες με ελεύθερους δεν υπάρχουν (είναι μόνο ορισμένοι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής) και θα μπει στην pro season με σκοπό να κάνει περίπου 10 προσθήκες.

To Top