Βόλος – ΟΦΗ 0-0: Βολεύτηκαν οι Θεσσαλοί, σε δύσκολη θέση οι Κρητικοί

Ο Βόλος και ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην πρώτη αγωνιστική των playouts, με τους Θεσσαλούς να νιώθουν ακόμη πιο ασφαλείς και τους Κρητικούς να παραμένουν σε δύσκολη θέση.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να βολεύει κυρίως τους γηπεδούχους, οι οποίοι νιώθουν ολοένα και πιο ασφαλείς.

Ο Βόλος παραμένει στην κορυφή των playouts με 34 πόντους, ενώ σε μπελάδες εξακολουθούν να βρίσκονται οι Κρητικοί. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε τους 20 πόντους, με την ουραγό ΑΕΛ να είναι κοντά της στο -1. Πάντως, ο ΟΦΗ κατάφερε να βάλει ένα τέλος σε σερί δέκα ηττών, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν – Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι – Ριένστρα (85’Μπουένο), Τσοκάνης – Περέα (77’ Ρενάτο), Νίνης, Μαρτίνες – Δουβίκας.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν – Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης – Σαρδινέρο (64’ Σακόρ), Στάικος (75’ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάρτζεον – Καστάινιος (86’ Μπαλογιάννης).

To Top