Βόλος: «Ούτε η Παναγία μπόρεσε να βοηθήσει όλους αυτούς που καταστρέφουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Η ΠΑΕ Βόλος κάνει λόγο για απώλεια μιας ευκαιρίας ν’ αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, καλώντας ΕΠΟ και Κυβέρνηση να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα από την αναβολή της ΓΣ της Super League, μιλώντας για ενέργειες ορισμένων που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

«Μόνη πλέον ελπίδα είναι η ΕΠΟ και η Κυβέρνηση να αναλογιστούν το μέγεθος των ευθυνών τους, σε αντίθετη περίπτωση ο κατήφορος προς τον πάτο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με ξέφρενο ρυθμό» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς ούτε η Παναγία μπόρεσε να βοηθήσει όλους αυτούς που με τις ενέργειές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να συνειδητοποιήσουν ποιο κακό πράττουν, μακροπρόθεσμα ακόμα και στα ίδια τους τα συμφέροντα.

Έτσι και πάλι, με τη μέθοδο της τεχνητής έλλειψης απαρτίας, αναβλήθηκε η ΓΣ της Super League και μαζί χάθηκε άλλη μια ευκαιρία να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και γενναιότητα τα χρόνια προβλήματα που βυθίζουν στο τέλμα και την ανυποληψία το ποδόσφαιρο μας.

Μόνη πλέον ελπίδα είναι η ΕΠΟ και η Κυβέρνηση να αναλογιστούν το μέγεθος των ευθυνών τους και να προχωρήσουν επιτέλους σε παρεμβάσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες με την εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όπως συμβαίνει σε όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα του κόσμου και όπως ρητά προβλέπει η ολιστική μελέτη που εκπονήθηκε από την FIFA και την UEFA.

Σε αντίθετη περίπτωση ο κατήφορος προς τον πάτο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με ξέφρενο ρυθμό. Μόνο φρένο η διοργάνωση ενός αξιόπιστου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, με όρους ισοτιμίας και δίκαιης αντιμετώπισης, που με τέτοιες ιδιοτελείς και συμφεροντολογικές συμπεριφορές, ωστόσο, δεν πρόκειται να υπάρξει. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

To Top