Βόλος: Το… άγγιγμα του Μαρτίνες (videos)

O 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός -που έπαιξε στον Άρη τα δύο προηγούμενα χρόνια- ήταν «μέσα» δημιουργικά σε 7 ευκαιρίες της ομάδας του στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ, όπου όμως έμεινε «άσφαιρη».

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε ο Βόλος από τη Λάρισα, καθώς απέσπασε χθες (30/1) «λευκή» ισοπαλία στο Αλκαζάρ. Σε ένα ματς όμως όπου «έβγαλε» αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Κάτι ανάλογο συνέβη και μερικές ημέρες πριν στο 2-0 που έχασε από τον Πανθεσσαλικό από τον Παναθηναϊκό και στα 2 αυτά παιχνίδια πιστοποιήθηκε η πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Νίκολα Μαρτίνες.

Ο 33χρνος Αργεντινός μεσοεπιθετικός τραβιέται πολύ στα αριστερά και απέναντι σε «τριφύλλι» και  «βυσσινί» ήταν με κάποιον τρόπο «μέσα» σε 7 φάσεις της ομάδας του, δείγμα (ή πιο σωστά ακόμη ένα δείγμα) πως ξέρει να «φτιάχνει» παιχνίδι όσο λίγοι.

Ας τις θυμηθούμε…

Με τον Παναθηναϊκό… 
*Στο 2′ έκανε έξυπνα το κόρνερ για το μονοκόμματο σουτ του Μπαρτολο, όπου από τον Βόλο διαμαρτυρήθηκα έντονα για πέναλτι για χέρι παίκτη του «τριφυλλιού».
*Στο 17′ έστρωσε στον Φεράρι που έκανε όβερ λαπ και ο συμπατριώτης μπακ με σέντρα-σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.
*Στο 50′ ήταν εκείνος που ξανά έβγαλε στον αριστερό οπισθοφύλακα του Βόλου που σέντραρε για τον Κιάκο, που όμως δεν σκόραρε από κοντά.
*Στο 88′ έκανε τη σέντρα για τον Ριένστρα που βγήκε στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Διούδης απέκρουσε την τελική του.

 

Με την ΑΕΛ… 
*Στο 9′ έκανε το φάουλ για την κοντινή κεφαλιά του Τσοκάνη, όπου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
*Στο 27 είναι εκείνος που έκανε το πρώτο γέμισμα πριν η μπάλα καταλήξει στον Φεράρι για τη σέντρα που οδήγησε στη μεγάλη ευκαιρία με το παραλίγο αυτογκόλ του Ζίζιτς.
*Στο 42′ έκοψε την κατάλληλη στιγμή στον Μπαρτόλο, που μόνος του από καλή θέση δεν πλάσαρε σωστά και ο Μπάγιτς μπλόκαρε εύκολα.
To Top